Elise Eldevik Andersen feirer sigeren over Sogndal: 29-20 i KV03-kampen i februari i fjor.

Elise Eldevik Andersen har meldt overgang til TERTNES.
Elise Eldevik Andersen (2002) er flyttet til Bergen og startet på et masterstudium i Aqua Medisin på Universitetet der for 14 dager siden.
Hun har samtidig prøvetrent med Tertnes (bredde) sin 2. divisjongruppe og fikk denne uken klarsignal om at hun var akseptert inn i gruppa.
Samme dag meldte hun overgang så nå er Elise klar for å trene og spille for TERTNES.


Sammen med Florø og Førde spillere
Elise vil møte kjenninger i Tertnes sin 2. divisjongruppe for Ex Florø/Dale/Førde spilleren Andrea Dolve Ellingsund og Ex Førde/Dale spillerne; Margrete Aske Mjåtveit, Emilie Myklebust Sande og Rakel Steen er en del av denne. Andrea sier følgende om Elise etter å trent med henne: «Hun har mye å lære men masse potensiale og har gjort det bra så langt», ingen dårlig attest.


Elise har et godt utgangspunkt
Elise er en 2002-jente som tidlig viste trenings- og vinnervilje. Hun var hyppig deltaker på RUM og Bylagssamlinger og som 15-åring fulgte hun også fast Florø sitt J16 Bring-lag med J2001-spillere.  Hun var en viktig spiller for sitt eget J16-lag da de kvalifiserte seg for og spilte i regionsluttspill mot de beste lagene fra «Hordaland» våren 2019. Samtidig spilte hun fast på damelaget/Florø K4 i sesongen 2018/19 og bidro til opprykket. Hun var også sentral på Florø K3 i sesongen 2019/2020. Sesongen 2020/2021 ble jo ikke spilt for andre divisjon og nedover. I denne perioden slit Elise med diverse skader, men har vært målrettet og klart å komme tilbake, noe dette viser.


Gamletreneren sier følgende
Ole Bernt Reed Solheim trente J2002-gruppa sammen med søster Birte Reed Solheim og Hilde Amundsen fra de startet i første klasse til de var 16 år.
Han sier følgende: «det er fantastisk at Elise både vil studere Aqua Medisin og får innpass i Tertnes sin 2. divisjongruppe. Hun vil få en utdannelse som vil bli etterspurt i både i Florø eller andre steder langs kysten, og om hun fortsetter med Tertnes og får spilletid vil hun videreutvikle seg som håndballspiller.


Hun følger klubbens filosofi
Vi ønsker at så mange som mulig vil spille håndball i Florø til de er ferdig på videregående. Om de flytter pga studie eller jobb ønsker vi at de fortsetter å spille håndball på samme eller høyere nivå der de måtte være. Når de har ferie eller fri er alle hjertelig velkommen tilbake på trening i «gamleklubben». Og om de skulle komme tilbake etter endt utdannelse eller jobb er de hjertelig velkommen i de treningsgruppene som måtte passe. Det samme gjelder selvsagt dommere og trenere.


Vi ønsker Elise lykke til
Vi ønsker Elise lykke til med både studie og trening / spill for TERTNES. Vi kommer til å følge med hennes utvikling på samme måte som vi følger med og gleder oss over både dame og herrelag spillere som nå er andre steder og spiller håndball.


Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball