Miniturneringen «Intersport 4´er håndball» i Florøhallen
Florø SK Handball, med barnehåndballansvarlig Marie Arnstad, var vertskap for miniturnering for gutter og jenter 7 og 8 år i Florøhallen lørdag. Lag fra Førde, Eikefjord og Florø spilte totalt 16 kamper fra kl 11:00 til ca 15:00 med en veldig flott innsats.


Godt å spille håndball igjen
Både spillere, lagledere, dommere og publikum syntes det var veldig godt å spille håndball igjen. Det var god innsats, flotte skudd og gode redninger. Ivrige lagledere/foreldre bidro til at spillere og innsatsen var godt koordinert. Gode dommere sørget for at kampene ble avviklet på en god måte slik at både respekt og fair play ble godt ivaretatt.


En god kiosk er god å ha.
Med en lang dag med mange kamper var det godt å kunne få seg sunn og god mat fra kiosken både for de som var aktive på parketten og de som fulgte med fra tribunen. Håndball og kioskdrift henger sammen og det er rett å slett imponerende hvordan foreldrene gjør også denne jobben.


Utvikling av dommere og unge ledere
Dommeren denne gang var aktive spillere som nylig har gjennomført «Dommer Barnehåndball» og nå fikk mye praksis under kyndig veiledning av klubbens dommersjef Asbjørn Håre. Når en er både spiller og dømmer håndball utvikler de seg raskere som unge ledere.


Planlegging og organisering
Å være ansvarlig for en slik miniturnering handler om å sikre at alle store og små brikker/oppgaver blir planlagt og organisert på en god måte, slik at gjennomføringen blir god for alle deltakere. Den jobben gjorde Marie Arnstad og hennes støttespillere på en meget god måte og det var bare store smil å se overalt.


Tusen takk
Tusen takk til de gjestende lagene fra Førde og Eikefjord og lagene fra Florø. Tusen takk til dommere og publikum og sist men ikke minst tusen takk til alle foreldre som sikrete at minturnering ble gjennomført på en meget god måte. BZ (Job Well Done) til dere alle.


Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball
Foto: Morten Mortensen, Cecilia Molander. Bileta er beskyttet av opphavsrett.