Håndball og RomjulsCup venner.
I dag var det dagen for den meget prestisjefylte og legendariske RomjulsCup 2018. Nye og gamle håndballspillere med et flott innslag av fotballspillere satte seg stevne på Florø Idrettssenter kl 1400.
6 «blanda lag» spilte svært mange tette og jevne kamper ledet av jentene på «Damelaget» som stod for arrangementet. Til slutt var det finale mellom «Vi vetsje» og «Fam Squad». Det ble en jevn kamp denne gangen også, men da dommeren blåste for full tid stod det 9-8 til «Fam Squad» over «Vi vetsje».

Gratulerer til «Vi vetsje» som kan krone seg med tittelen RomjuslCup- mester 2018.

Tusen takk til jentene på «Damelaget», spillere, lagledere, dommere, trenere og foreldre for et flott arrangement.

✨✨✨ 

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

Foto: Morten Mortensen