Håndballvenner
Sparebankstiftelsen i Sogn og Fjordane har i dag besluttet å gi Florø SK Handball 150.000.- i støtte til «Prosjekt Minibuss» som har til hensikt å lease en 17 seter og en 9 seter minibuss for å redusere kjøre-belastningen på foreldrene. En slik løsning vil også øke sikkerheten og bidra til et bedre sosialt miljø i de forskjellige gruppene som vil bruke bilene.
En egen «Minibuss-gruppe» er etablert og denne støtten vil bli startskuddet for anskaffelses prosessen. Planen er å få på plass bilene til sesongstart og da med egne logoer for klubben, Sparebanken Sogn og Fjordane og forhåpentligvis noen av våre andre sponsorer.
Målet er at bruken skal bli så rimelig som mulig for den enkelte gruppe/lag og således bidra til reduserte kostander for alle med større muligheter til å lykkes med inkludering.


Florø SK Handball vil takke Ole Aukland og Sparebankstiftelsen med den flotte gaven. Den ser vi på som en annerkjennelse alt det gode arbeide som spillere, dommere, trenere, foreldre, ledere og støttespillere gjør for at vi skal kunne gi et godt tilbud til alle som ønsker å spille håndball i Flora Kommune.


Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball