HMKS hadde en fantastisk oppvisning gjennom Florø sine gater og på Florø Stadion i dag.
At unge gardister på ca 19 år med unge ledere er i stand til å nå slike ferdigheter både i musikk- og drilltroppen er rett og slett imponerende.
Både i gatene og på stadion var det rett og slett 17. mai stemning da unge og gamle i stort antall hadde stilt opp.
At det er mulig å inspirere og utvikle unge soldater til å gjennomføre et slikt program som vi fikk se i dag på Florø Stadion vitner om motivasjon, dedikasjon, trening, ledelse, samspill og glede som både er overførbart til håndball men først og fremst gir oss en inspirasjon til å jobbe videre for at barn, unge og voksne skal kunne utvikle seg som spiller/dommer, lag og klubb.
På samme måte som en håndballkamp var jeg glad for utøverne (Gardistene), laget (HMKG) og klubben (Forsvaret) fikk vist seg frem på en god måte for et stort publikum i vår by Florø (hjemmebane) og at været var super for alle.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

Foto: Cecilia Molander
Alle bilete er beskyttet av opphovsrett.