Trening og foredrag med Runar Helland Åmot

Håndballvenner
Fredag 29. desember hadde Runar Helland Åmot først en treningsøkt i hallen med 2002. Det ble en økt med nye øvelser, masse energi og gode råd/instruksjoner. Deretter forflyttet gruppen seg til klasserommet og flere spillere, trenere og foreldre kom til. Runar holdt et foredrag om sin egen «idrettsreise» gjennom oppvekst og idrett i Florø, videre til Sandane og Gloppen HK, flere klubber i Oslo området før han nå spiller for Haslum i eliteserien.

Det var et godt og spennende foredrag om et gutt som satte seg høye mål om som har forfulgt disse gjennom oppturer og nedturer. Runar hadde mange kloke råd å gi men vi festet oss med at et at de viktigste var at: «Håndball måtte være leik og moro».

Tusen takk til Runar for to gode og spennende økter, godt nytt år og lykke til videre i Haslum. Du gir spillere, trenere og foreldre inspirasjon til å jobbe videre og du er et eksempel på at det er mulig å bli god selv om en kommer fra en liten klubb i Sogn og Fjordane.

Takk også til Olav Hatlemark som organiserte det hele og Cecilia Molander som har tatt de fine bildene.

 

Morten Mortensen, leiar

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *