Nokre ord om kampane i helga 17. – 18. februar

TO DAMEKAMPAR

Får vi sjå slike scener att i idrettssenteret med 3. div. damene:
Damer 3. divisjon:
Laurdag 17:00; Florø-Kjøkkelvik:
Søndag 13:00; Florø-BSI:
Florøs 3. divisjonsdamer spelar helgas einaste to kampar i idrettssenteret. Kjøkkelvik som ligg på 7. plass på tabellen bør Florø kunne stå bra imot. Fem kampar før serien er ferdigspelt skal det mykje til for at Florø klarer å berge plassen i divisjonen, sjølv om vi framleis har ein teoretisk sjanse. Og Florø kan overraske. No står det i alle fall om å berge æra for trenar Hilmars jenter. BSI har los på opprykksplassen etter at dei slo leiarlaget Årstad i siste kamp. Dei vil nok gjere alt dei kan for å sikre poenga heim til Bergen. Bergensstudentane har berre tapt ein kamp i serien.

 

Olav Hatlemark, Sportsleg leiar

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *