Vestkyst Cup 2019, vårerens vakreste eventyr er nå over.

 

No har det gått en uke etter at de siste kampene er blitt avviklet på Vestkyst Cup 2019.

 

Vi er både glad og fornøyd etter en lang planlegging og tre hektiske dager med herlige håndballkamper.
Kort oppsummert kan vi si at Vestkyst Cup 2019 var en suksess der hele 61 lag fra 17 forskjellige klubber (der hele 34 lag kom fra 16 gjestende klubber) deltok. Til sammen var det over 650 aktive utøvere (spillere, dommere, trenere og oppmenn) i sving støttet av over 150 spillere/dommere og foreldre på dugnad for å holde hele apparatet i sving 24 timer i døgnet i 3 dager. Det ble spilt hele 133 kamper fra kl 1700 fredag til ca 1700 søndag.

 

Vi vil spesielt takke alle de deltagende lagene for at de kom og bidrog til at vi alle fikk en god opplevelse av Vestkyst Cup 2019. Det var mange gode kamper med flott «Fair Play» fra både spillere, dommere, trenere og publikum. Mange hyggelige og konstruktive tilbakemeldinger. Vi må også takke NHF region Vest for at de la siste delen av sin dommer 2 utdannelse til Vestkyst Cup, det bidrog til at hele turneringen fikk et kvalitetsløft. Også mange sponsorer og støtte spillere har gitt oss god hjelp, ingen nevnt ingen glemt.

 

Men til slutt må vi takke våre «egne» som bidrog til at kamper, kampoppdatering, innkvartering, transport, rengjøring, «streaming», underholdning og mye mer gikk i hop. Noen våre unge har vekslet mellom å spille, dømme, sitte i sekretariatet, selve kaker og vafler og mye mer.
Nå skal vi evaluere Vestkyst Cup 2019 for å ta med oss erfaringene videre til Vestkyst Cup 2020. Vi håper at så mange som mulig vil komme tilbake med flere lag og ta med seg naboen for da blir Vestkyst Cup 2020 enda bedre.
Så til dere alle: BZ (Job well done) og tusen takk for en flott Vestkyst Cup, vårens vakreste eventyr.

 

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *