Tertnes kommer til Florø


Onsdag kommer Tertnes Elite, et av Norges beste klubblag, til Florø for å spille 2.  runde i NM mot 3.  div laget Florø.  Aldri tidligere har et eliteserielag spilt en obligatorisk kamp mot et lag fra Florø, dette er historisk.


Tertnes Elite er en av toppklubbene i Norge som endte som nr. 3 i eliteserien for kvinner sesongen 2018/19 og nr. 5 i sesongen 2017/18.  Vår egen Kjerstin Boge Solås, som nå er tilbake i trening med landslaget, har de siste årene vært en sentral spiller for Tertnes men spiller nå for Siófok KC sammen med Silje Solberg. Men her vil en nok oppleve spillere som også i fremtiden vil spille på det norske landslaget.

 

Florø sitt unge damelag og trener Hàkon Hermannsson Bridde har bestemt seg for å gi Tertnes kamp og publikum en fin opplevelse denne ettermiddagen. Dette blir en historisk «happening» som ingen med håndballinteresse må la gå fra seg. Så møt opp i god tid før avkast kl 17:30 på Florø Idrettssenter onsdag 28. august.

 

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *