Søndag åpnes håndballsesongen i Florø

Søndag åpnes håndballsesongen for seniorlagene til Florø SK Handball på Florø Idrettssenter.
Både herrelaget og damelag har hatt en god sesongoppkjøring og trenere Hàkon Hermannsson Bridde er spent på hvordan lagene vil klare seg mot gode lag fra Bergen.

Herrelaget skal fortsatt spille i 3. div selv om de kom sist i fjor, dette er mulig fordi serien denne sesongen er utvider fra 10 til 12 lag.
Laget har mistet noen sentrale spillere men yngre krefter har allerede tatt store steg og laget er også forsterket med spillere fra Førde så vi er meget spente.
Motstanderen for herrene søndag er Årstad som spilte i 4. div og endte som nr 6 der. Men igjen pga den utvidere serien og lag som vegret seg mot opprykk har også Årstad fått sjansen til å spille i 3 div.

Damelaget vant sin 4. div i fjor og er nå tilbake i 3. div for å bevise at det er der de hører hjemme. Også deres serie er utvider fra 10 til 12 lag.
Laget er det samme som rykket opp i fjor men er forsterket med Marte Kristine Søvik som har hatt et år i Årstad med spill på deres 2. div lag. Også Kristine Nekkøy er en del av gruppa som kan smelle til med venstreslegga si.
Motstanderen for damene er Askøy som spilte i 4. div i Hordaland og endte som nr 2 og ble derfor kvalifisert for 3. div. Laget har gått fra 6. div til 3. div på 3 år noe som er imponerende.
Herrene startet med Florø – Årstad kl 13:00 og damene følger deretter med Florø – Askøy kl 15:00

Ikke gå glipp av årets serieåpning i 3. div for både herrer og damer, der Florø tar imot hhv Årstad og Askøy.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *