Fredagskveld er herrelaget klar for å møte BSI

 

Fredag 4. oktober kl 20:30 spiller Florø mot Bergen Studentidrettslag (BSI) i 3. divisjon på Florø Idrettssenter.

BSI har kun spilt en kamp så langt i sesongen og det var mot Åsane og der ble det tap 23 – 34.

Disse «studentlagene» som BSI, BI og NHHI er noen svært uforutsigbare lag som ofte har svært forskjellig mannskap fra kamp til kamp og ikke minst ift. hjemme – vs. bortekamper. For å understreke dette hadde de over 30 spillere på scoringslista da de endte på en sterkt 3. plass i 3. divisjon i fjor bare 2 poeng bak Gneist som rykket opp i 2. divisjon.

Men Florø sine «herrer» har troen på at det skal være mulig å slå BSI på hjemmebane med et stort hjemmepublikum i «ryggen». Begrunnelsen er enkel: Det er «langt» fra Bergen til Florø og de mangler de fem mestscorende spillerne fra i fjor. Videre er Florø i siget med seiere over Gloppen sist lørdag og flere sentrale spillere som spilte meget godt for Førde i 4. divisjon søndag.

Fredag kveld er det unge og uredde herrelaget klar for å møte BSI, har du lest så langt skal du skive følgende i kommentarfeltet:

·       Lykke til mot BSI fredag, jeg kommer og heier på dere.

Eller

·       Lykke til mot BSI fredag, jeg har troen på dere.

 

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball