En tøff helg for Florø sine tøffe damer i 3. divisjon

På 9 dager skal damelaget spille 5 seriekamper som startet forrige helg med to tøffe kamper i Bergen. Først mot Bjørnar som endte med tap 30 – 23 og deretter mot Kjøkkelvik som endte med tap 40 – 28. Dette er de to lagene som kjemper om opprykk til 2. divisjon og Florø sin innsats var langt bedre enn resultatet skulle tilsi.

På tirsdag møtte de Sogndal som de slo overbevisende 29 – 20.

Kampen i dag, lørdag kl 16:30, er mot studentlaget BSI. Dette er et godt lag, men vi har grunn til å tro at de ikke stiller med sitt beste mannskap, så her håper vi på en jevn kamp der damene kan dra i land seieren.

Kampen i morgen, søndag kl 11:30, er mot serieleder Fyllingen 2. At de er serieleder vitner om at de er et godt lag. Men de har et lag i 1. divisjon som står i fare for å rykke ned og noen av deres beste spillere deltar på begge lagene. Selv om de ligger på topp i serien er det grunn til å tro at:

1. De vil vegre seg om opprykk og heller fokusere på å holde seg i 1. divisjon.
2. Som en konsekvens av dette er det grunn til å anta at de ikke vil stille med sitt beste lag (mange stillere med 1. divisjon erfaring) mot Florø og Sogndal i helgen.

Florø derimot kan ikke ta lett på hverken kampen mot BSI eller Fyllingen 2 da de trenger hvert eneste poeng for å sikre plassen i 3. divisjon (En kamp som nå synes å involvere de 6 til 7 lagene på nederste halvdel av tabellen).

Men det var en god kamp tirsdag, det ble seier mot Sogndal, så vi håper på to jevne kamper der Florø kan slå både BSI i dag og Fyllingen 2 i morgen

Men laget trenger god støtte fra tribunen og et stort ønske fra spillere, trenere, foreldre og klubb er at så mange som mulig finner veien til Florø idrettssenter i dag lørdag kl 16:30 og i morgen søndag kl 11:30.

 

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

 

Om du ikke har mulighet til å komme til FIS, så ser du kampene her på SolidSport.

Men hugs: