Florø SK Handball har signert SFE som støttespelar i tre nye år!

SFE (Sogn og Fjordane Energi) og Florø SK Handball har blitt enige om å videreutvikle det gode samarbeidet vårt. Med SFE sin«kraft til å påverke framtida», skal vi sammen gi eit tilbud om «handball for alle» i vår del av det nye fylket. Sammen har vi drivkrafta til å gjøre lokalsamfunnene våre til gode plasser å bo!  

SFE er en stor aktør i den norske kraftindustrien, med ca. 250 ansatte over store deler av «gamle Sogn og Fjordane». I Florø er det rundt 60 ansatte, som nettopp har etablert seg i nye kontorlokaler og med ny montørbase på Trolleskjæret i Gunhildvågen.

Samarbeidet med SFE de sista åra har vært veldig viktig for den flotte utviklinga som Florø SK Handball har hatt og vi er veldig glade for at samarbeidet opprettholdes og videreutvikles. Vi ser på avtalen som en anerkjennelse av det gode arbeidet spillere, dommerer, trenerer, foreldre og andre støttespillere gjør for klubben.

Vi ble tatt veldig godt imot på SFE sitt hovedkontor på Sandane av kommunikasjonssjef Jannicke Lindvik og kommunikasjonsrådgiver Monica Brandsøy Lystad. Vi hadde en grundig gjennomgang av klubben sin virksomhet og fant området for ytterligere samarbeid fremover.

Vi hadde tro på et videre samarbeid, men det føles alltid god å få det bekreftet av en så stor og viktig aktør og støttespiller som SFE.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

SFE og Florø SK Handball er glade for at samarbeidet opprettholdes og videreutvikles. Her bilete av Monica Brandsøy Lystad, SFE, Jannicke Lindvik, SFE og Morten Mortensen, Florø SK Handball.