Lørdag 15. februar var Florø SK Handball vertskap for 5. runde i Rema 1000 TH-serien.

Rema 1000 TH-serien, som tidligere ble kalt «Gullserien», er Norges Håndballforbund Region Vest sitt kamp- og serietilbud for barn, unge og voksen med funksjonsnedsettelse eller som har behov for et tilrettelagt håndballtilbud (TH).

Lørdag stilte lagene Førde United, Bergsøy United, HAFS United, Skavøypoll United og Florø United seg stevne fra kl.12:00 til 17:30 der det ble spilte 7 kamper der ca. 70 spillere deltok.

4 kamper med 7 håndball for Gull-lag – ungdom/voksne (13 år og oppover) og 3 kamper med 4 håndball for Gullminilag-barn (6-13 år)

En stor gruppe frivillige sørget for at hele apparatet med kiosk, sekretariat, dommere, fair play verter støttet de aktive, deres trenere, støttespillere, ledsagere og at publikum fikk en flott lørdag på Florø Idrettssenter.

Det var en oppvisning i spilleglede, fair play, energi og en stor dose kameratskap og omsorg.

Etter at Førde IL Handball var første klubb ute med Førde United og måtte spille alle sine kamper i Bergen har Florø United, Skavøypoll United og HAFS United kommet etter. Bergsøy United som ikke hadde andre klubber i nærheten er nå med i seriespill med «våre» lag.

Spillere, trenere, ledsagere, foreldre og støttespillere møter hverandre jevnlig i spillrunder. Mange av lagene reiser sammen og utvikler et godt samhold.

En slik serierunde minner oss alle på at vi skal og må søke å leve opp til Norges Håndballforbund sin visjon «Håndball for alle» og når vi gjør det så får vi vi alle en kraftig påminnelse av hva idrettsglede er.

Tusen takk til alle som gjorde denne lørdagen til en fest og oppvisning i håndballen sine verdier: Fair Play, Innsatsvilje, Respekt og Begeistring.

BZ (Job well done) til dere alle.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball