NHF Region Vest arrangerte Lerøy Håndballcamp på Florø idrettssenter i Florø 20.-21. februar med Florø SK Handball som «vertskap».

Koordinering

Ainor Naustdal, som er NHF region Vest sin klubbutvikler Sogn og Fjordane, hadde fått påmelding fra 18 jenter og 6 gutter fødde 2004-2006 fra Jølster, Dale, Førde og Florø.

Instruktørene

Men seg som instruktører hadde hun Hilmar Guðlaugsson fra Førde IL Handball, Runar Helland Åmot fra Ullern Håndball og Ole Bernt Solheim fra Florø SK Handball.

Deltakerne

Deltakerne på Lerøy Håndballcamp fikk god individuell oppfølging, ferdighetsutvikling og fysiske ferdigheter av instruktørene som de kan med seg tilbake til egen klubb og eget lag.

Det var en gruppe med deltakere som var svært motivert, interessert og lærevillig. Dette sammen med dyktige instruktører bidro til å skape akkurat det «inspirerende miljøet» vi håpet Lerøy Håndballcamp skulle være for unge talenter i vår del av regionen.

Uten mat og drikke

Sunn mat, drikke og frukt var en del av opplegget begge dager for en trenger påfyll av energi. Jane Berg Solheim og Solveig Løken Kvalvik tok ansvar for at det var rikelig av alt inklusive kaffe til instruktører og støtte.

Fredag ble det også servert Sushi til lunsj fra LERØY og deltakerne koste seg med den.

Betydning av fisk og Sushi

Som «Head of Marketing» i fiskeeksport firma Norwell i Florø gav Ole Bernt Solheim deltakerne en grundig motivasjon for å spise mer fisk og spesielt laks som er hovedingrediensen i sushi levert fra LERØY.

En fornøyd gjeng

Det var en fornøyd gjeng som samlet seg i kantina før de drog hjem. Alle med hver sin LERØY-skjorte, et siste glass med saft, litt frukt og en is hver. Litt småprat seg imellom og litt prat med instruktørene før alle gikk hver til sitt med litt mer «inspirasjon» enn når de startet dagen før.

Veien videre

Dette var første gang det ble arrangert Lerøy Håndballcamp i Florø. Et arrangement som kom i gang litt på helen, men med positiv innstilling og CAN DO ble dette et flott «første» arrangement.

Vi tror at Lerøy Håndballcamp er kommet for å bli. Vi ser for oss 4 slike arrangement pr sesong:

1. i forbindelse med sesongstart i august.
2. Høstferien.
3. Vinterferien og
4. Etter endt sesong i april.

I vår del av regionen bør det gå på rundgang i de forskjellige sonene for å sikre at flest mulig kan ta del i tilbudet.

Men uansett er Florø SK Handball alltid klar til å være vertskap for Lerøy Håndballcamp – en inspirasjon for unge talent.

Takk

Tusen takk til NHF Region Vest for at de klarte å få til Lerøy Håndballcamp på så kort varsel. Tusen takk til deltakerne, instruktørene og våre egne støttespillere. BZ (Job Well Done) og god helg.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

Foto: Morten Mortensen og Cecilia Molander. Alle bilder er beskyttet etter åndsverkloven.