NHF REMA 1000 håndballskole 11. okt – 13. okt 2021

Florø SK Handball har arrangert NHF REMA 1000 håndballskole 11. – 13. oktober, i høstferien, for 68 barn mellom 6 og 12 år. 3 dager med et variert program med håndball, ball-leik, turer ute, tegning og spill med pauser for drikke, frukt og mat. Håndballskolen var delt mellom Florø idrettssenter, der de mellom 6 og 10 år var, og Florøhallen,  der de mellom 11 og 12 år var. Disse ble ledet av 16 instruktører /ledere mellom 15-16 år sammen med Dia Midfjord, som var ansvarlig for den eldste gruppen i Florøhallen. I støtte hadde vi 3-4 voksne fordelt på begge hallene. Til sammen var det ca 90 barn, unge og voksne i full sving tre dager til ende.

Krevende for instruktørene.
Alle instruktørene deltok på Vestkyst Cup på sine respektive lag og hadde en hektisk helg med mange kamper. Kort tid etter siste kamp og en liten matbit var det koordinerings og planleggingsmøte søndagskveld. Alt for å sikre at alt var klappet og klart til 3 dager Rema 1000 håndballskole.
Mange blide fjes
Deltakerne var en kombinasjon av øvde og uøvde som fikk prøvd seg på øvelser tilpasset sitt nivå. Det var mange blide fjes og faktisk var det mange av de øvde som hadde deltatt på Vestkyst Cup men var klar for mer. Blant de uøvde var det mange som fikk mersmak til å fortsette med håndball. Vi håper å se så  mange av disse enten i gymsalen på skolen de går på eller i hallene vi bruker.
De unge lederne
De unge lederne sikrer at aktiviteten var tilpasset ferdighetene, at alle ble sett, fulgt opp og fikk en god kombinasjon av aktiviteter og pauser med mat, frukt og drikke. De tar ansvar, utviser gode ferdigheter, holdninger og omsorg. Flere av dem er enten hovedtrener eller hjelpetrener for yngre lag og klubben.
Dette er unge ledere som vi ikke kan klare oss uten. De fremstår som gode og trygge forbilder for de ynge både på håndballskoler og i den regulære aktiviteten i klubben.
Tusen takk
Først og fremst tusen takk til deltakerne, de var lærevillige og flinke. Tusen takk til Rema 1000 for et flott opplegg og Rema 1000 Evja og Stian Rønnekleiv for frukt, god service mm. Tusen takk for alle støttespillerne som har bidratt til markedsføring og rekruttering. 68 deltakere var langt flere enn vi hadde forventet, men det viser at det er et stort behov. Og sist men ikke minst tusen takk til instruktørene, de unge lederne, Dia, Nina, de voksne og støtten fra KURS KF som stilte med to kjekke støttespillere. Til samtlige BZ (Job Well Done).
Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

Foto: Nina Kråkenes og Morten Mortensen