Drømmer om Bring- og Lerøy-kvalifisering

Drømmer om Bring- og Lerøy-kvalifisering
 
Florø sitt J2006/J16 Bring-lag satt seg i bussen på fredag med destinasjon Oslo og 1. kvalifiseringsrunde til J16 Bringserien og tre av våre 2005-jenter fulgte Dale sitt J18 Lerøy-lag i samme retning og 1. kvalifiseringsrunde til J18 Lerøyserien. Videre kan nevnes at vår gode nabo Førde også stiller med et J16 Bring-lag til 1. kvalifisering på Lillestrøm.
 
Florø 2006 – J16 Bring-lag.
Laget består av 13 jenter 2006 og har støtte av to jenter 2007. Flere av lagets spillere fikk en smak både av Bring-kvalifisering og Bring-spill sammen med våre 2005-jenter i forrige sesong. Laget har hatt bringkvalifisering som et langsiktig mål og har hatt en flott oppkjøring til dette via deltagelse på Fredrikstad Cup og Bergen Cup Elite. Normalt spilles det kvalifisering i grupper på 4 lag, men i lagets gruppe 10 har Gjerpen trukket sitt lag så gruppen består av: Florø, Kristiansund og Sinsen-Refstad, som er arrangør i Teglverket Idrettshall på Hovin i Oslo.
Alle kampene spilles lørdag som følger:
  • 03.09.22 10.00 Sinsen-Refstad – Florø
  • 03.09.22 14:00 Florø – Kristiansund
  • 03.09.22 18:00 Kristiansund – Sinsen-Refstad
De to beste lagene er direkte kvalifisert og nr 3 får en ny sjanse i 2. kvalifisering som går helgen 8.-9. oktober. Vi håper selvsagt at laget skal kunne kvalifisere seg i 1. runde men det viktigste er at en kvalifiserer seg.
Kampene kan følges LIVE her: Håndball LIVE | handball.no
 
Dale – J18 Lerøy-lag.
Dale og Florø har et samarbeidslag i J18-serien som også gjelder for J18 Lerøy. Laget består av 10 spillere fra Dale og de tre Florø spillerne: Kathrine Marie Hovden, Ine Hovland Orre og Leah Sisi Sinclair Aukland.
Laget er bygd på Dale sitt unge 3. divisjonslag som trenger all den matching de kan få før seriestart. Treneren Jonny Pedersen har lave ambisjoner mht å kunne kvalifisere seg, men en skal aldri si aldri.
Også i Dale sin gruppe har et lag trukket seg (Bossekop) slik at det er bare: Dale, Stjørdals-Blink og Fjellhammer, som er arrangør i Lørenskoghallen på Lørenskog i Oslo. 
Alle kampene spilles lørdag som følger:
  • 03.09.22 11:00 Fjellhammar – Dale
  • 03.09.22 15:00 Dale – Stjørdals-Blink 
  • 03.09.22 18:00 Fjellhammar – Stjørdals-Blink
Vinneren går direkte videre til LERØYserien. Nr 2, nr 3 og de to beste 4. plassene går videre til 2. kvalifisering, som spilles 8.-9. oktober 2022.
Kampene kan følges LIVE her: Håndball LIVE | handball.no

 
Førde 2006-J16 Bring-lag.
Førde har et stort og godt J2006-lag med Ole-Kristian Gjerstad som trener. De spiller i en gruppe med fire lag som består av: Førde, Hinna, Tromsø og Lillestrøm, som er arrangør i Skedsmohallen på Lillestrøm.
Med fire lag i gruppen kan veien til direkteplassering, og evt 2. kvalifisering, bli noe lenger for Førde. Men de har et godt lag så alle muligheter er åpne.
Vi ønsker samtlige lykke til 
Vi ønsker Førde, Dale og spesielt vårt eget lag Florø lykke til med 1. kvalifisering til hhv J16 Bring- og J18 Lerøy-serien. Florø sitt lag har satt seg et djervt mål og er til inspirasjon både for spillere, trenere og ledere i klubben.
Vi sier: La drømmer bli til virkelighet.
Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball