Sterk og viktig seier for herrelaget. –

Sterk og viktig seier for herrelaget

Herrelaget drog til Bergen i helgen for å spille kamp mot henholdsvis Bergen lørdag og Juristforeningen søndag i 4. divisjon .

 

Lørdag var det Bergen

Bergen er en av de bedre lagene i divisjonen og ligger på tredjeplass hakket under kvalifisering til 3. divisjon. Florø har så langt hatt mange jevne kamper som dessverre har alle endt med tap. Så her er det litt bunn mot topp – David mot Goliat. Kortversjonen var at Florø i lange perioder spilte jevnt med Bergen, noe pauseresultatet 13 – 10 til Bergen viste. I andre omgang hadde Bergen et annet gir enn Florø og når dommeren blåste for full tid viste tavla 32 – 21 til Bergen.

 

Søndag var det Juristforeningen

Juristforeningen var et antatt svakere lag og Florø gikk respektløst til verks. Florø gikk i ledelsen, men Juristforeningen fikk kontakt igjen før Florø igjen økte på og kunne gå til pause med ledelse 18 – 14. Andre omgang fortsatte herrene presset og ledet med hele 9 mål med under 9 minutter igjen av kampen. Selv om Juristforeningen prøvde en langspurt vant Florø hele 28 – 25 og kunne slippe jubelen løs.

 

Dia sine kommentarer

  • Vi var rimelig treffsikre i angrep, men forsvar og keeper var kanoen. Nesten alle på scoringslista.

Sterk og viktig seier

Begge kampene var positive, men seieren mot Juristforeningen var sterk og viktig. Seieren gir håp og tro på at en kan fortsette og plukke poeng mot lagene på den nedre halvdelen av tabellen. Det er en flott treningsgruppe der mange «nye og gamle» viste seg frem denne helgen.

 

Gratulerer med seieren

Gratulerer til spillere og trener med den sterke og viktige seieren. Den viser at hardt arbeid lønner seg og gir håp for flere seire fremover.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball