Florø sine G2008-spillere er mange og gode, men… –

…det gror i andre klubber også.

Florø sine to G2008-lag Florø 1 og Florø 2 møtte hhv Eid til kamp på lørdag og Dale/Askvoll og Holmedal til dobbelt kamp på søndag.

G2008-gruppa
Gruppa består av hele 25 spillere som alle er 14 år og er fordelt på to jevngode lag. Dette er et eksepsjonelt høyt antall i ei gruppe som har satt utvikling av alle fremfor resultat i fokus helt fra starten av, dette gir resultat. De er også meget gode og lagene topper tabellen for G14 i Sogn og Fjordane

Helgens kamper
Lørdag spilte Florø 1 mot Eid. Ulempen for klubber og lag som Eid er at de ikke har så mange spillere å ta av så laget består ofte av gutter mellom 12 og 14 år. Søndag spilte både Florø 1 og Florø 2 mot Dale/Askvoll og Holmedal.
Det var kjekke kamper både lørdag og søndag der guttene fra Florø ble et hakk for gode for de gjestende lagene.
Men samtidig er det veldig positivt at både Eid, Dale/Askvoll og Holmedal og flere klubber stiller lag i G14 selv om de er litt få spillere og mange bare er 12 og 13 år.

Mye flott spill og god moral
Alle lagene viste flott spill og god moral spesielt tatt i betraktning at de gjestende lagene hadde mange unge spillere. Det blir en balanse for alle parter, det skal være moro både for dem som er mange og gode og dem som som er færre, ynge og ikke fult så gode.

Hva husker vi best
Vi husker faktisk best smilene og gledene når små kjappe 12 -13 åringer fra både Eid og Dale/Askvoll og Holmedal finter seg gjennom forsvaret til de store florøguttene og scorer. Livet er en serie med øyeblikk sies det. Dette gav gode øyeblikk for oss som publikum og forhåpentligvis for guttene som scoret og fikk en liten seier.

Da er det bra med et «Dale-Bilde».
Dale har utviklet en fin tradisjon om at ta et felles bilde av begge lag etter kamp, så i dag ble det avsluttet med et felles bilde Florø 1 og Dale/Askvoll og Holmedal.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball
Foto: Morten Mortensen