Mye erfaring og hente på fylkes- og regionsmesterskapet i Bergen i helgen

Florø SK Handball hadde fire lag på fylkes- og regionsmesterskapet i Bergen i helgen, og her kommer en oppsummering:

 

Florø J13 (2009) Fylkesmesterskap.

Første kamp ble spilt mot Bjarg og det viste seg raskt at jentene fra Bjarg nok var både ett og to hakk bedre. Til pause ledet Bjarg hele 18 – 7 og fortsatte å kjøre på i andre til dommerne blåste av for full tid: seier 33 – 11 til Bjarg.

Andre kampen ble mot Sandane som hadde tapt sin første kamp mot Åsane/Flaktveit1 med 25 – 6.
Sandane kom godt i gang, ledet hele omgangen til det stod 13 – 10 til pause. Etter pause gikk det bedre for Florø og med en skikkelig sluttspurt vant de 22 – 20 og fikk bronsemedalje.

Finalen mellom Bjarg og Åsane/Flaktveidt1 endte med seier til Bjarg 25 – 19.

 

Florø G13 (2009) Fylkesmesterskap

Første kamp ble spilt mot Bjarg og no viste guttene fra Bjarg at de var både ett og to hakk bedre. Til pause ledet Bjarg hele 19 – 5, og etter pause fortsatte Bjarg å kjøre på. De vant til slutt 36 – 10.
Foto: Kenneth Standal

G13 Bjarg og Florø

 

Andre kampen gikk mot Høyang som hadde tapt sin første kamp 29 – 7 mot Kjøkkelvik.
Det ble en jevn første omgang og lagene fulgte hverandre tette til det stod 10 – 10 til pause. I andre omgang startet de forsiktig, men etter 5 minutter satte Florø inn et ekstra gir og vant til slutt 22 – 14 og fikk bronsemedalje.

Finalen mellom Bjarg og Kjøkkelvik endte med seier til Bjarg med 28 – 25.

 

Florø J14 (2008) Regionsmesterskap

Første kamp ble igjen spilt mot Bjarg og igjen viste jentene fra Bjarg at de var både ett og to hakk bedre. Til pause ledet de 17 – 9, men etter pause kom Florø mer med i kampen, og omgangen ble jevn. Florø vant faktisk omgangen 11 – 10 men til sammen ble det seier til Bjarg 27 – 20.

Andre kampen gikk mot Dale som hadde tapt sin første kamp 28 – 14 mot Åsane.
Det ble en jevn kamp mot Dale, men Florø kunne gå til pause med ledelse 7 – 5. Andre omgang ble også jevn og det ble kjempet hard av begge lagene. Til slutt trakk Florø det lengste strået og vant 14 – 13 og fikk bronsemedalje.

Finalen mellom Bjarg og Åsane endte med seier til Bjarg 20 – 18.

 

Florø G14 (2008) Regionsmesterskap

Første kamp ble spilt mot Eidsvåg/Tertnes og de var som guttene frå Bjarg, både ett og to hakk bedre. Til pause ledet de 14 – 9 men etter pause kom Florø mer med i kampen, men Eidsvåg/Tertnes vant til slutt 23 – 16.

Andre kampen gikk mot Stryn som hadde tapt sin første kamp mot Bergen/Årstad 1 23 – 15.
Guttene fra Stryn kom best i gang og ledet mesteparten av omgangen, men etter en sluttspurt fra Florø kunne de gå til pause med ledelse 11 – 10. Andre omgang bølget frem og tilbake og kampen endte 19 – 19 etter full tid. Så ble det «sudden death» (Første målet vinner) og Stryn scoret først og dermed ble det seier og bronsemedalje på guttene fra Stryn, gratulerer.

Finalen mellom Bergen/Årstad 1 og Eidsvåg/Tertnes endte med seier til Bergen/Årstad 1 27 – 18.

 

Et flott arrangement og en flott helg i Bergen

Et flott arrangement på Åsane arena der alt var godt tilrettelagt og det gikk som smurt.  Lagene brukte helgen til å bygge lag ved at de kombinerte håndball og det sosiale.

Inspirasjon til videre utvikling 

Vi er stolt og svært fornøyd med alle lagenes prestasjoner. Lagene fra Bergen er som kjent både ett og to hakk bedre enn oss fra gamle SF, men i perioder kunne vi i alle fall være noenlunde på høyde. Dette gir inspirasjon til videre utvikling og trening.

Tusen takk til samtlige – gratulerer

Tusen takk til spillere, trenere og foreldre for en flott innsats. Tusen takk til arrangøren for et flott arrangement. BZ (Job Well Done) til dere samtlige.

Samtidig må vi takke og gratulerer lagene vi spilte mot som tok med seg de gjeveste medaljene hjem.

Olav Hatlemark, leiar Sportsleg utval og Morten Mortensen, leiar for Florø SK Handball