,

J16-laget avsluttet sesongen med seier over Fana /

J16-laget avsluttet sesongen med seier over Fana

Vårt J16-lag som i år har spilt i J16 A01 H, tok imot Fane til den siste kamp i serien, det endte med seier

Referat fra trener Kjell Hovland kampen Florø – Fana

«En veldig kjekk avslutning på serien. Vi snakket før kampen om at vi har slitt hele sesongen med å komme i gang i kampene og skårer generelt lite mål. I dag var kampplanen og prøve å kontre mye og være tøffe i forsvar. Vi tok tidlig ledelse og til pause stod det 16 til oss og 5 til Fana.

Da var stemningen god i garderoben og planen for andre omgang var å fortsette å stjele ballen, kontre og skåre mål. Til slutt stod det 32- 15 til oss og. God opplevelse å få en god start og skåre 32 mål. Kjempeinnsats av alle på bana og vi gikk forbi Fana på tabellen og endte til slutt med 5 lag bak oss på 11. plass i Bergenseren. Det er vi veldig fornøyd med.»

Feiret 17-årsdagen

Pia Hovland Orre feiret 17-årsdagen med å bli kampens toppscorer med hele 10 mål (9 spillemål og 1 straffe)

Dermed endte Pia på 8. plass på toppscorer tabellen i serien med 80 mål og 5.3 i snitt pr kamp

Erfaring fra seniornivået

Hele 10 av 2007-jentene har debutert og spilt seniorkamper for vårt 3. div lag denne sesongen. Dette gav laget en viktig spillerbrønn og har gitt jentene nyttig senior erfaring.

Bring – det store målet.

Det store målet var Bring-kvalifisering og Bring-spill. De kom videre fra 1. kvalifisering, men kom ikke videre fra 2. kvalifisering. Av de lagene som kom videre fra 1. kvalifisering endte Oppsal som nr. 3 i avdeling nr. 4 og Sandnes som nr. 4 i avdeling nr. 5. Av de lagene som kom videre fra 2. kvalifisering endte Havørn som nr. 5 i avdeling nr. 2 og Våg som nr. 9 i avdeling nr. 1.

Juniorserien Jenter 17-20 A01

Hele 8 av 2007-jentene har også spilt på Florø sitt J17-20 lag som endte som nr. 6 i en enkel serie med 10 lag.

Sesongen i en helhet.

Selv om laget ikke kvalifiserte seg til Bringserien, var det mange nyttige og gode kamper i kvalifiseringen.

J16 A01 H-serien var et godt og sterkt alternativ og har gitt mange jevne og gode kamper. Kamper for J17-20 A01 og seniorlaget i 3. divisjon likeså. Alle på laget har hatt en flott utvikling og vi ser frem til å følge dem neste sesong.

  • Gratulerer med seier over Fana og en flott sesong som lover godt for neste. BZ til spillere, trenere og foreldre.

Morten Mortensen, leder for Florø SK Handball