Gjensidigestiftelsen håndballskole

Florø SK Handball inviterer til «Gjensidigestiftelsen håndballskole» som en GRATIS sommeropplevelse for inntil 150 barn og unge siste uken før skolestart.

Alle som vil lære seg å spille handball eller som vil utvikle sine handballferdigheter, er velkommen å melde seg på. Det er 5 dager blanda med leik og læring av teknikk. Unge håndballspillere og voksne trenere har ansvaret for instruksjonen.

Målgruppen:
Målgruppen er både jenter og gutter, øvd og uøvd med fokus mot barn med innvandrerbakgrunn, svak betalingsevne og funksjonsnedsetting.

Måltid: 

Pga. smittevernhensyn blir det ikke servert mat på håndballskolen. Deltakerne må ta med egen niste, og vi spiser gruppevis. Vi serverer vann, saft eller Smoothie-drikke til måltidet. Men husk å ta med egen drikkeflaske i tillegg.

I tillegg vil det bli servert frukt i innlagte pauser for å sikre nok næring og energi.

Tid, tidspunkt og sted
Uke 32 fra mandag 9. august tom fredag 13. august. Fra kl 09:00 til 15:00 hver dag.

  • For gutter og jenter født 2010 – 2014 Fremmøte Florø Idrettssenter
  • For gutter og jenter født 2008 – 2009 Fremmøte Florahallen

Instruktører, ledere og andre voksne

Instruktørene er 14 – 20 år gamle håndballspillere med aktivitetslederkurs.

Voksne ledere med trenerutdannelse samt andre voksne i støtte og adm.

Tilpasset aktivitet

Vi vil ha ulike  aktiviteter som for de yngste vil inneholde ball-leik, sosial aktivitet, skytetrening, håndballspill mm. De eldste får et mer spisset opplegg mot håndball med fokus på teknikk, fart, skudd og håndballspill

Tilrettelegging

  • Barn og unge med funksjonsnedsetting/utviklingshemming vil bli inndelt i egne grupper.
  • Barn og unge med synshemming, bevegelseshemning og hørselshemming vil så langt det er mulig inngå i grupper på samme alder med normalt funksjonsnivå. Samtidig vil vi ha mulighet for å gi disse et eget tilbud.

T-skjorte

Samtlige deltakere får gratis t-skjorte

 

Spørsmål

Spørsmål kan rettest til info@florohandball.no  eller på telefon til:

Fotografering

Vi fotograferer aktivitetene på håndballskolen der bildene blir brukt i forbindelse med rekruttering og informasjonsinnlegg på klubbens hjemmeside og offisielle FB sider. Gjensidigestiftelsen vil og kunne nytte bilder i sitt info/reklamemateriell.  (Se også egen rubrikk ifm påmelding).

Påmelding i skjemaet nede.


PÅMELDINGSSKJEMA:

1 + 7 = ?