NHF Rema 1000 Håndballskole – i vinterferien

Florø SK Handball og Norges Håndballforbund inviterer til 3 dager Rema 1000 Håndballskole i vinterferien for inntil 125 deltakere mellom 6 og 12 år.

Alle som vil lære seg å spille handball eller som vil utvikle sine handballferdigheter, er velkommen å melde seg på. Det er 3 dager blanda med leik og læring av teknikk.

Unge håndballspillere og voksne trenere har ansvaret for instruksjonen.

Målgruppen:
Målgruppen er både jenter og gutter mellom 6 og 12 år, øvd og uøvd med fokus mot barn med innvandrerbakgrunn og funksjonsnedsetting.

Måltid:
Det blir servert enkel lunsj med brødmat og pålegg samt vann, saft eller smoothie-drikke til måltidene. Deltakerne vil spise gruppevis. I tillegg vil det bli servert frukt i innlagte pauser for å sikre nok næring og energi.

Tid, tidspunkt og sted:
Uke 8 fra mandag 19.februar til og med onsdag 21. februar fra kl 09:00 til 14:00 hver dag.

  • For gutter og jenter født 2013 – 2017 Fremmøte Florø idrettssenter
  • For gutter og jenter født 2011 – 2012 Fremmøte Florøhallen

Dette får du:

  • Mye moro, egen håndball, T-skjorte og diplom

Instruktører, ledere og andre voksne:
Instruktørene er 14 – 20 år gamle håndballspillere med aktivitetslederkurs, voksne ledere med trenerutdannelse samt andre voksne i støtte og administrasjon.

Tilpasset aktivitet:
Vi vil ha ulike aktiviteter som for de yngste vil inneholde balleik, sosial aktivitet, skytetrening, håndballspill mm. De eldste får et mer spisset opplegg mot håndball med fokus på teknikk, fart, skudd og håndballspill.

Tilrettelegging:

Vi skal tilrettelegge, men barn som normalt har ledsager må ha med denne. Barna må i stort kunne klare seg selv da vi ikke har et apparat til å takle dem som vil måtte ha mye hjelp. Er du i tvil ta kontakt før påmelding

  • Barn og unge med funksjonsnedsetting/utviklingshemming vil bli inndelt i egne grupper.
  • Barn og unge med synshemming, bevegelseshemning og hørselshemming vil så langt det er mulig inngå i grupper på samme alder med normalt funksjonsnivå. Samtidig vil vi ha mulighet for å gi disse et eget tilbud.

Fotografering:
Vi fotograferer aktivitetene på håndballskolen der bildene blir brukt i forbindelse med rekruttering og informasjonsinnlegg på klubbens hjemmeside og offisielle sider på SoMe (sosiale medier). NHF og Rema 1000 vil og kunne nytte bilder i sitt info/reklamemateriell.  (Se også egen rubrikk ifm. påmelding).

Påmelding:  

Påmeldingsavgift

  • Kr 750.- pr deltaker
  • Betales til konto nr: 3775 20 15946 eller vippses: 96030. Frist for betaling: 5. februar.

Spørsmål:

Spørsmål kan rettest til info@florohandball.no  eller på telefon til:

Ver venlig og meld på før oppstart, då dette vil lette registrering og oppstart.

De som har lyst til å fortsette med håndball, er hjartelig velkomne til det. Klikk på aktuellt årskull i oversikta til høyre (på mobil: lengst ned på siden) for informasjon om treningstider og kontaktperson.


Gratis håndballskole

Denne handballskulen er i regi av vår visjon Handball for alle i Kinn og er gratis for barn med innvandrerbakgrunn og barn råka av fattigdom.

Påmelding helst via linken i ref B eller med samme informasjon som over til:

Vi skal bli bedre og det gir vi oss ikke på «6900 Florø».

Til andre arrangement