Florø SK Handball og Norges Handballforbund (NHF) arrangerer 3 dager Rema 1000 Handballskule i vinterferien, v 8,  for barn i 1. – 7. klasse, måndag 22. februar til og med onsdag 24. februar kl 09:00 til 14:00 kvar dag. Dette er et opplegg i regi av prosjekt “Florø SK Handball som Drivkraft for håndball i fylket” der vi spesielt skal støtte Eikefjord, Bremanger og Skavøypoll.  Utvikling av unge ledere er en integrert del av håndballskolen.

Stad:  Florø Idrettssenter, fleirbrukshallen i Eikefjord, Bremangerhallen og Nordfjordhallen

Dato: 22. februar – 24. februar 2021

Tid:  09:00 – 14:00

Vi har ei ramme på totalt 125 elevar, 75 i Florø, 25 i Eikefjord, 15 i Bremanger og 15 i Måløy/Skavøypoll (førstemann til mølla) og eit opplegg med gode instruktørar, primært våre 15- og 16-årige spelarar.

I Florø planlegger vi med å dele håndballskolen på to lokasjoner:

  • 1 til 5 klasse på Florø Idrettssenter.
  • 6-7 klasse i Florahallen.

Det kostar Kr 750.- som inkluderer: opplæring, frukt, handball, t-skjorte og diplom. Grunn av koronasituasjonen så må alle påmeldte ta med eigen niste som lunsj.

Dersom Covid-19 situasjonen skulle medføre at vi må kansellere håndballskolen vil alle som har betalt påmeldingsavgift få dette refundert.

VIKTIG ! Ved påmelding MÅ de skrive i feltet “Allergier eller andre opplysninger” om det er handballskulen i Florø, Eikefjord, Bremanger eller Måløy/Skavøypoll de vil vere med på.

Påmelding:   Norges håndballforbund påmelding

Betaling til kontonummer: Florø SK Handball 3775.20.15946

(Merk betalinga “Handballskule vinterferie  2021”  for (namn på elev) og om det er i Florø, Eikefjord, Bremanger eller Måløy/Skavøypoll»)

Påmeldings- og betalingsfrist: 11. februar 2021

Spørsmål sendes til: info@florohandball.noDenne handballskulen er i regi av vår visjon Handball for alle i Kinn og Bremanger kommune og vi tilbyr gratis handballskule for barn med innvandrarbakgrunn og barn råka av fattigdom.

Påmelding med same informasjon som over til:  akforsa@online.no

Kontaktperson: Ann-Kristin Førde tlf: 90529116

MERK 1: Påmelding er open til vi har nådd max antall som er 125 elevar i alle 4 hallane.

MERK 2: Ver venleg og meld på og betal før oppstart då dette vil lette registering og oppstart.

Dei som har lyst til å fortsette med handball er hjartelig velkomne til det.  Klikk på aktuellt årskull i oversikta til høgre for informasjon om treningstider og kontaktperson.

Til andre arrangement