NHF Rema 1000 Håndballskole – gratis deltakelse

Florø SK Handball og Norges Håndballforbund,med støtte fra Gjensidigestiftelsen, inviterer til 3 dager gratis Rema 1000 Håndballskole i vinterferien for inntil 100 deltakere mellom 6 og 12 år.

Alle som vil lære seg å spille handball eller som vil utvikle sine handballferdigheter, er velkommen å melde seg på. Det er 3 dager blanda med leik og læring av teknikk.

Unge håndballspillere og voksne trenere har ansvaret for instruksjonen.

Målgruppen:
Målgruppen er både jenter og gutter mellom 6 og 12 år, øvd og uøvd med fokus mot barn med innvandrerbakgrunn og funksjonsnedsetting.

Måltid:
Det blir servert enkel lunsj med brødmat og pålegg samt vann, saft eller smoothie-drikke til måltidene. Deltakerne vil spise gruppevis. I tillegg vil det bli servert frukt i innlagte pauser for å sikre nok næring og energi.

Tid, tidspunkt og sted:
Uke 8 fra mandag 20.februar til og med onsdag 22. februar fra kl 09:00 til 14:00 hver dag.

  • For gutter og jenter født 2012 – 2016 Fremmøte Florø idrettssenter
  • For gutter og jenter født 2010 – 2011 Fremmøte Florøhallen

Instruktører, ledere og andre voksne:
Instruktørene er 14 – 20 år gamle håndballspillere med aktivitetslederkurs, voksne ledere med trenerutdannelse samt andre voksne i støtte og administrasjon.

Tilpasset aktivitet:
Vi vil ha ulike aktiviteter som for de yngste vil inneholde balleik, sosial aktivitet, skytetrening, håndballspill mm. De eldste får et mer spisset opplegg mot håndball med fokus på teknikk, fart, skudd og håndballspill.

Tilrettelegging:

  • Barn og unge med funksjonsnedsetting/utviklingshemming vil bli inndelt i egne grupper.
  • Barn og unge med synshemming, bevegelseshemning og hørselshemming vil så langt det er mulig inngå i grupper på samme alder med normalt funksjonsnivå. Samtidig vil vi ha mulighet for å gi disse et eget tilbud.

Fotografering:
Vi fotograferer aktivitetene på håndballskolen der bildene blir brukt i forbindelse med rekruttering og informasjonsinnlegg på klubbens hjemmeside og offisielle FB sider. NHF og Rema 1000 vil og kunne nytte bilder i sitt info/reklamemateriell.  (Se også egen rubrikk ifm. påmelding).

Gratis håndballskole – for alle – ingen kostnad:
Denne håndballskolen er i regi av vår visjon: Handball for alle i Florø / Kinn kommune» støttet av Gjensidigestiftelsen og vi tilbyr gratis håndballskole for samtlige.

Påmelding:  

  • STENGT GRUNN AV FULLSATT HANDBALLSKULE

Påmeldingsfrist: STENGT

Spørsmål:

Spørsmål kan rettest til info@florohandball.no  eller på telefon til:

Ver venlig og meld på før oppstart, då dette vil lette registrering og oppstart.

De som har lyst til å fortsette med håndball, er hjartelig velkomne til det. Klikk på aktuellt årskull i oversikta til høyre (på mobil: lengst ned på siden) for informasjon om treningstider og kontaktperson. 

Til andre arrangement