NHF Rema 1000 Håndballskole

Florø SK Handball og Norges Handballforbund (NHF) inviterer til 3 dager Rema 1000 Handballskule i høstferien for inntil 100 deltakere

Alle som vil lære seg å spille handball eller som vil utvikle sine handballferdigheter, er velkommen å melde seg på. Det er 3 dager blanda med leik og læring av teknikk. Unge håndballspillere og voksne trenere har ansvaret for instruksjonen.

Målgruppen:
Målgruppen er både jenter og gutter, øvd og uøvd med fokus mot barn med innvandrerbakgrunn, svak betalingsevne og funksjonsnedsetting.

Måltid: 

Pga. smittevernhensyn blir det ikke servert mat på håndballskolen. Deltakerne må ta med egen niste, og vi spiser gruppevis. Vi serverer vann, saft eller Smoothie-drikke til måltidet. I tillegg vil det bli servert frukt i innlagte pauser for å sikre nok næring og energi.

Tid, tidspunkt og sted
Uke 41 fra mandag 11. oktober tom onsdag 13. oktober fra kl 09:00 til 14:00 hver dag.

  • For gutter og jenter født 2011 – 2015 Fremmøte Florø Idrettssenter
  • For gutter og jenter født 2009 – 2010 Fremmøte Florahallen

Instruktører, ledere og andre voksne

Instruktørene er 14 – 20 år gamle håndballspillere med aktivitetslederkurs, voksne ledere med trenerutdannelse samt andre voksne i støtte og administrasjon.

Tilpasset aktivitet

Vi vil ha ulike aktiviteter som for de yngste vil inneholde ball-leik, sosial aktivitet, skytetrening, håndballspill mm. De eldste får et mer spisset opplegg mot håndball med fokus på teknikk, fart, skudd og håndballspill

Tilrettelegging

  • Barn og unge med funksjonsnedsetting/utviklingshemming vil bli inndelt i egne grupper.
  • Barn og unge med synshemming, bevegelseshemning og hørselshemming vil så langt det er mulig inngå i grupper på samme alder med normalt funksjonsnivå. Samtidig vil vi ha mulighet for å gi disse et eget tilbud.

Fotografering

Vi fotograferer aktivitetene på håndballskolen der bildene blir brukt i forbindelse med rekruttering og informasjonsinnlegg på klubbens hjemmeside og offisielle FB sider. NHF og Rema 1000 vil og kunne nytte bilder i sitt info/reklamemateriell.  (Se også egen rubrikk ifm påmelding).

Kostnad

Det kostar Kr 750.- som inkluderer: opplæring, frukt, drikkeflaske, handball, t-skjorte og diplom. Dersom Covid-19 situasjonen skulle medføre at vi må kansellere håndballskolen vil alle som har betalt påmeldingsavgift få dette refundert.

Betaling til kontonummer: Florø SK Handball 3775.20.15946

Påmelding:   Påmelding handballskule REMA 1000 H2021

Påmeldings- og betalingsfrist: Sundag 26. september 2021 kl 12:00.

Spørsmål

Spørsmål kan rettest til info@florohandball.no  eller på telefon til:

Gratis håndballskole

Denne handballskulen er i regi av vår visjon Handball for alle i Florø / Kinn kommune og vi tilbyr gratis håndballskole for barn med innvandrerbakgrunn og barn råka av fattigdom.

Påmelding med samme informasjon som over til:  akforsa@online.no

Kontaktperson: Ann-Kristin Førde tlf: 90529116

Ver venleg og meld på og betal før oppstart då dette vil lette registering og oppstart.

De som har lyst til å fortsette med håndball er hjartelig velkomne til det.  Klikk på aktuellt årskull i oversikta til høyre for informasjon om treningstider og kontaktperson.

Til andre arrangement