Stabilt i toppen

av Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

 

Eid kom til Florø i Kv04 kamp i dag for å slå Florø og blande seg inn i kampen og opprykk til 3. div.
Både Hákon og jentene var litt usikre på hvordan denne kampen ville gå uten Amanda Holmen Eriksen. Kampen startet derfor med høye skuldre og stort alvor for våre jenter. Eid scoret første målet men kampen var jevn med skiftende ledelse til begge lag. Etter ca 21 min tok Florø ledelsen 9-8 og derfra holdt de ledelsen også til pause med 12-11.

 

Selv om Eid straks utlignet til 12-12 startet Florø andre omgang best og da Eid tok time out etter 12.30, var stillingen 19-14. Derfra og ut økte bare Florø på og gav seg ikke før dommeren blåste for full tid og det stod 29 – 19 til Florø.
All bekymring var borte, skuldrene lave og smilene var i alles fjes.

 

Kristina Udberg og Selma Førde noterte seg for 7 mål hver. Marthe Teigen Refsnes fikk sin deby på seniornivå, Tiril Gotteberg Langedal sin første kamp i mål på dette laget i år og mor selv, Camilla Dypevik Steinhovden sammen med Eid sin keeper Silje Sørensen Høydal, ble av en egen jury kåret til banens beste på vært sitt lag.

 

Et flott publikum satte en fin ramme rundt kampen og «live streaming» gjorde at mange fikk ta del i denne fine seieren.

 

Florø 2 spilte en jevn kamp

Vi øynet en spennende kamp når Eid skulle møte Florø2 i Kv04 lørdag 26. januar på Florø Idrettssenter.
Kampen startet jevnt men etter ca 12 min hadde Florø 2 tatt ledelsen 6-4. Men Eid kom tilbake og resten av omgangen ble så jevnt at lagene gikk til pause med 11-11.

Andre omgang fortsatte som første men etter ca 8 min var stillingen 15-13 til Florø 2 og vi øynet en mulig seier. Men Eid kom tilbake igjen og etter ca 14 min stod det 16-16. Men Eid var i siget og holdt en knapp ledelse mot et godt kjempende Florø 2 så når dommeren blåste stod det uavgjort 20-20. Sist lagene møttes vant Eid 26-22 så her Florø 2 hatt god fremgang. Den positive overraskelsen i det hardt kjempende Florø 2 var Helene Skjærli med hele 5 spillemål.
Det var god stemning i salen, på benken og i laget som viser at Florø 2 er i siget så vi er spent på fortsettelse

Camilla Dypevik Steinhovden blei beste kvinne på Florø 1 sitt lag

 

 

 

 

 

 

Eid sin keeper Silje Sørensen Høydal blei av en egen jury kåret til banens beste på Eid sitt lag