Et nytt ungt herrelag tar form.


Florø sitt herrelag i 3. div tok imot Årstad på Florø Idrettssenter søndag 8. september. Dagen før hadde Årstad slått Sogndal i Sogndal 28-25, det antatt beste 3. div laget i fylket så det var fare for en stor «skrell». Florø mønstret et lag med 13 spillere hvorav 4 av dem nettopp har fylt 16 år.


Florø åpnet best og satte nok en støkk i Årstad med raskt spill og gode avslutninger, etter 7-8 minutter leder Florø 6-3. Men Årstad tok seg sammen, reduserte, og gikk rett i føringen av kampen. Til pause ledet de hele 21-10 og vi fryktet det verste.
Florø kom mer med i kampen i andre omgang og i perioder krympet forspranget. Men Årstad var nok ett hakk bedre enn Florø i dag og kampen endte med 22-34. Men selv om en «tapte» første omgang stort endte andre omgang med 13-12 til Årstad, altså svært jevnt.


Selv om det ble tap viste Florø seg frem på en god måte. Nye spillere fikk vist seg frem og hele fire 16 åringer: Odin Tonheim, Vebjørn Wefring, Lasse Klocke og Oscar Reksten fikk sin debut.  Vebjørn og Oscar toppa debuten med kvar sitt mål.
Jonas Grotle Frøyen er alltid solid også denne gangen, men det var Magnus Helland på Florø og Erik Koopmans fra Årstad som ble kåret til lagets beste.


Et nytt ungt herrelag godt hjulpet av den erfarne Dag Nesbø Frøyen med flere er i ferd med å ta form og som det vil bli spennende å følge i fortsettelsen.


Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

Magnus Helland og Erik Koopmans.

Det var Erik Koopmans som fekk Bestemannspremien i Årstad sitt lag.

Magnus Helland fekk Bestmannspremien i Florø sitt lag.