Damene kjørte på i sin første kamp

 

Florø sitt damelag i 3. div tok imot Askøy på Florø Idrettssenter søndag 8. september. Dagen før hadde Askøy slått Sogndal i Sogndal 45-37 i en særdeles målrik kamp så det var grunn til uro. Florø mønstret et lag med 14 spillere hvorav Berenice Halvorsen hadde fylt 16 år noen dager tidligere.

 

Da kampen startet viste ikke Florø tegn til uro men gikk rett i angrep og etter kort ledet de 5-1. Men Askøy ristet av seg sjokket og kom mer med i spillet selv om Florø fortsatte og vise godt spill og ledet 16-11 til pause. Etter pausen kjørte Florø videre og 7-8 min før fulltid ledet Florø med 9 mål. Men så kom en periode med feil, mange utvisninger og en solid opphenting fra Askøy sin side og ledelsen krympet til 4 mål.  Florø red stormen av og vant kampen fortjent 33-29. Askøy var et godt lag som kjempet helt til dommeren blåse for full tid. Det skal bli spennende å følge utviklingen deres videre.

 

Damene til Florø viste i denne kampen både godt forsvar og angrepsspill godt anført av Marte Kristine Søvig. Men det var debutanten Berenice Halvorsen fra Florø og Caroline Sundin fra Askøy som stakk av med bestemannspremiene.
Nå håper vi damene tar meg seg alt det positive og kjører på også i fortsettelsen. Neste kamp er mot Stord på Stord lørdag 21 og mot Os søndag 22 september.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

Berenice Halvorsen, Florø og Caroline Sundin, Askøy

Caroline Sundin fekk Bestemannspremien i Askøy sitt lag

Berenice Halvorsen fekk Bestemannspremien i Florø sitt lag