Det nye «Utviklingslaget» Florø 2 sesongåpner borte mot Jotun søndag

Søndag 29. sept kl 11:45 sesongåpner det nye «Utviklingslaget» Florø 2 mot Jotun i Årdals hallen i kvinnenes 4. divisjon, avdeling 02 (SF).

Hovedtrener Hákon Hermannsson Bridde tar med seg 8 unge spillere fra sin treningsgruppe på 33 spillere (over 16 år) til den stolte idretts- og industribygda Øvre Årdal for å måle krefter med den gamle storheten Jotun.

Jotun var i mange år håndballflaggskipet i vårt fylke som i mange år vekslet med å spille i hhv 1. og 2. divisjon. I fjor spilte Jotun i 3. div, men rykket ned i 4. div denne sesongen.

«Utviklingslaget» har fire 16 åringer som skal debutere på seniornivå: Jenny Nilsen Halvorsen, Marie Sivertsen, Hanna Bergkvam Østrem og Maria Larsen Svånå. Disse får støtte av de mer «erfarne» 17-åringene June Mowatt Solheim, Ida Oliva Rognsøy og Kathrine Zakariassen. Den siste og «eldste» er Marthe Igland Guddal på «hele» 18 år, som starter på sin tredje sesong på seniornivå.

Målvakten Kathrine Zakariassen var ikke med når bilde ble tatt, dessverre.

 

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball