Det blir alvor når herrene til Florø møter Åsane på lørdag

Florø sitt herrelag i 3. divisjon møter Åsane hjemme på Florø Idrettssenter lørdag kl 17:30.

Åsane har kjempet i toppen av 3. divisjon siden de rykket ned fra 2. divisjon i 2016. De har bare spilt to kamper så langt men vunnet begge overbevisende. Noe av grunnen kan være at de har blitt styrket med gode spillere fra 1. divisjon laget Viking TIF så som nr. 14, Erik Braathen, med snitt på 11 mål og nr. 42,  Kenneth D Berntsen, med snitt på 4,5 mål. Men de har også gode spillere som Matias Wilkensen Lygre med snitt på 6 mål.

Men Florø har spilt på seg selvtillit med 3 seire på de 3 siste kampene, det er mulighet for at trener Hákon Hermannsson Bridde selv vil entre parketten etter tommelskade. Florø mønstrer sitt beste lag foruten Ådne Vinda som ikke kan spille denne kampen.

Nå blir det alvor, men gutta er motiverte og med god støtte fra en fullsatt tribune på Florø Idrettssenter kan alt skje når Florø sine herre møte Åsane lørdag 19. oktober kl 17:30.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

Kampen vises på: Handballtv.com

 

Hákon Bridde Hermansson, spelande trenar for Florøs herrelag.

Hákon Hermansson Bridde, spelande trenar for Florøs herrelag. Foto: Cecilia Molander