Mye positivt tross tap mot Åsane

Florø sine herrer i 3. divisjon tok imot Åsane hjemme på Florø Idrettssenter lørdag kveld. Det var ventet at dette ville bli en krevende kamp mot et lag som har kjempet i toppen av divisjonen i flere år.

Men med et flott hjemmepublikum i ryggen og anført av en opplagt Jonas Frøyen gikk Florø respektløst til verks. Florø startet godt og lagene vekslet på å ha føringen til det stod 6 – 6 etter drøye 10 min. Men nå hadde Åsane blitt varm i trøya og tok mer over spillet. Det trykket på og etter drøye 20 min ledet Åsane hele 14 – 8, var kampen kjørt?

Florø kjempet hardt og reduserte Åsane sin ledelse til 16 – 14 etter drøye 25, øynet vi en liten sensasjon? Men Åsane tok seg sammen og kunne gå til pause med ledelsen 20 – 16.

I andre omgang startet Åsane som de hadde avsluttet første og etter 10 min ledet de hele 28 – 19. Men nå jevnet kampen seg ut og Åsane fikk ingen større ledelse. Åsane sitt fortinn i rutine og den meget gode Erik Braathen ble kompensert med meget god innsats.

Da dommeren blåse for full tid hadde Åsane vunnet fortjent 41 – 29. Men det var mye positivt for Florø tross tap. Hele 9 spillere fra Florø kom på scoringslisten og de viste at de i lange perioden var fullt på høyde med Åsane.  Videre er det meget positivt at de yngste spillerne får mer og mer spilletid og markerer seg på en meget god måte med god innsats.

Jonas Frøyen ble kåret til Florø sin beste spiller med hele 10 mål (7 spillemål) men Åsane sin beste spiller og kampens store profil Erik Braathen hadde 15 mål (14 spillemål).

Det var mye positivt tross tap mot Åsane som gir håp om en jevn og spennende kamp mot NHHI hjemme den 2. novenber kl. 17:00

 

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

Foto: Cecilia Molander

Det var mye positivt tross tap mot Åsane som gir håp om en jevn og spennende kamp mot NHHI hjemme den 2 november kl 17:00.

Åsane sitt fortinn i rutine og den meget gode Erik Braathen ble kompensert med meget god innsats.

Åsane sin beste spiller og kampens store profil, Erik Braathen, hadde 15 mål (14 spillemål)

Jonas Frøyen ble kåret til Florø sin beste spiller med hele 10 mål (7 spillemål)

Erik Braathen, Åsane, og Jonas Frøyen, Florø, vann Bestemannspremien: røykt ørret og t-skjorte frå Svanøy havbruk, Svanøy røykeri og Skaar Norway AS.