Samling i dommergruppen i Florø SK Handball.

Mandag 28. oktober var det høstsamling i dommergruppa der hele 24 dommere møtte.

Asbjørn G K Håre åpnet samlingen med å gratulere de nye dommerne med «bestått dommer i barnekamp»-kurs og ønsker nye og gamle dommere velkommen. Samtidig skrøt han av de nye dommerne som hadde vært i ilden i helgen som dommer for 5´er håndball Kortbane G10 år SF – 01.

På agendaen var det orientering om den nye organiseringen av gruppa som blir som følger:

·       Dommeransvarlig:                          Tone Furnes

·       Ass dommeransvarlig:                  Martin Ramsdal

·       Dommerkoordinator:                   Asbjørn G K Håre

·       Ass dommerkoordinator            Aslak Holmen

Videre orienterte Asbjørn om stort og smått slik at nye og gamle dommere fikk en forventningsavklaring. Dessverre er det store og små ting som enda ikke er helt på plass, men den nye dommerledelsen er allerede godt i gang og gruppa og dommerne vil nok merke forskjell fremover.

Til samlingen ble det servert saft, kaffe og pizza og praten gikk livlig rundt bordet. Men raskt skjønte en at en ikke kunne hvile på laurbærene for allerede til helgen skal det være en «Sunnfjord»-runde med 12 kamper med 5´er håndball Kortbane J9 år SF – 01 lørdag 2. november fra kl 10:00 til 18:00 i Florahallen.

Undertegnede fikk også si noe kort og la vekt på følgende:

·       Utvikling av dommere er like viktig og naturlig som å utvikle spillere og trenere.

·       Å være dommer gir god ledertrening.

·       Vi skal følge opp de nye dommerne og sikre at de får både støtte og trygghet.

·       Vi skal oppmuntre de etablerte dommerne til å søke større utfordringer.

Så langt har vi vært heldig som har hatt Tor Bjarne Midtun som observatør på flere av våre dommere sine kamper og han synes de utvikler seg veldig fint og ønsker at de får større oppgaver.

Videre har vi stor tro på at NHF Region Vest vil prioritere dommerarbeidet i Sogn og Fjordane slik at vi fremover kan øke antall dommere, samtidig som kvaliteten heves til beste for dommere, spillere, trenere og håndballen i vårt fylke.

Tusen takk til «lederne» i dommergruppa for et godt tilrettelagt og gjennomført samling. BZ (Job Well Done). At så mange dommere møter gir oss alle ny energi til å utvikle dommergruppa og klubben vår.

 

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

Mandag 28. oktober var det høstsamling i dommergruppa der hele 24 dommere møtte.

Vi har vært heldig som har hatt Tor Bjarne Midtun som observatør på flere av våre dommere sine kamper og han synes de utvikler seg veldig fint. Her er Marte Refsnes og Milli Fjæreide.

Her gir Tor Bjarne Midtun informasjon til Sunniva Rundereim-Håre og Sara Linea Nesse.