Florø G14 fikk en fin seier på Eid i dag

Det jobbes godt med guttehåndballen både i Florø og i andre klubber. I år er det hele 11 lag med i G14-serien mot bare 4 lag i fjor.

I år ble det først spilt en innledende runde i tre grupper. Deretter ble lagene delt i to serier der de 5 beste spiller om plassen til regionsluttspill og de 6 nest beste spiller om «heder og ære».

Det samarbeides også godt for å kunne stille lag så som: Gaular/Dale, Askvoll/Holmedal, Eid/Haugen osv. Dette er meget bra for da får vi engasjert flest mulig spillere og det blir mange lag og spille mot.

Florø 1 sitt G14-lag består bare av egne spillere og spiller i den nest beste gruppen. De er trent av Henning Mettenes og Stine Ann Endestad Brandsøy og er støttet av en flott foreldregruppe.

I dag var det bortekamp på Eid mot Eid/Haugen2.

Kampen startet jevnt men så drog Florø litt ifra og ledet 6-12 til pause. Andre omgang fortsatte i samme sporet og Florø vant kampen 13-24.

Gruppen er på ca. 10 spillere men i dag var de bare 7 som kunne delta. De fleste kom på scoringslisten og laget har en fin fremgang fra uke til uke og fra kamp til kamp.

Etter to kamper leder Florø 1 sin serie og det skal bli spennende å følge dem fremover.