Flott seier både til Florø 2 og Florø 3 over Jotun i dag.

I dag tok både Florø 2 og Florø 3 imot Jotun i 4. divisjon kvinner på Florø Idrettssenter.

Florø 2 gikk på et surt tap i deres første kamp og var sugen på revansj. Nytt denne gangen var at det var Linda Pedersen og Helene Sudmann som skulle være lagledere. Videre skulle de tre 2003-jentene Una Søreide Charbaut, Thea Celine Røed Haukås og Ida-Kristin Agledal Strømsøy debutere på seniorlaget (Ida-Kristin, som normalt er keeper, som utespiller).

Kampen startet godt for Florø som raskt fikk en luke til Jotun, dette skulle ikke bli en reprise på sist kamp. Etter 15 min i første omgang ledet Florø 13-3 og fortsatte til de gikk til pause på stillingen 19-7.

Jotun kom noe bedre med i andre omgang, men det var aldri noen tvil om hvor seieren ville havne. Florø kjørte på og gav seg ikke før dommeren blåste for full tid og det stod 38-19 til Florø.

Debutantene klarte seg meget godt og nesten alle utespillerne satte seg på scoringslisten.

De ivrigste var Elise Andersen og Mari Hestenes med 10 mål hver. Men det var Thea Nesse Molvik på Jotun som ble kampens toppscorer med 11 mål.

Thea Nesse Molvik er nå toppscorer i 4 div med 53 mål på 7 kamper tett fulgt av Mari Hestenes med 49 mål på 6 kamper.

Linda, Helene, Una, Thea og Ida-Kristin som lagledere og spillere klarte seg meget godt i sin første seniorkamp. Nå har ti jenter fra 2003 gruppa hatt sin debut på seniornivå og vi håper flere vil følge etter i de neste kampene.

I den andre kampen mellom Florø 3 og Jotun hadde lagleder og spiller Weronika Kinn Breidvik som mål at flest mulig skulle sette seg på scoringslista og ingen med flere enn 7 mål.

Kampen startet noe jevnere men så seg Florø i fra, og etter ca. 15 min ledet Florø 6-3. Dette fortsatte til det stod 14-7 til pause. Jotun hadde ikke gitt opp og bruker å ha en bedre andre omgang så nå var vi spent.

Selv om Jotun fikk til et bedre spill i andre omgang ble det raskt klart at det ikke var tvil om hvor seieren ville havne. Florø malte på og gav seg ikke før dommeren blåste for full tid og det stod 32-19 til Florø.

Weronika lyktes god med kampens målsetning: hele 9 spillere på scoringslista der målene var jevnt fordelt ut over. Heidi Strømmen Kjerpeset og Charlotte Kinn Breidvik ble toppscorere på Florø med 6 mål hver og igjen var det Thea Nesse Molvik med 6 mål som scoret flest på Jotun.

Begge kampene ble ledet av dommerne Sara Linea Nesse og Sondre Espeland Ellingsen. De hadde god kontroll på kampene og sikret at de ble gjennomført på en god måte.

Etter dagens kamper har Florø 2 befestet sin andre plass på tabellen og Florø 3 har rykket opp på tredje. Dette viser at vi har et bredt og godt damemiljø som både klarer å favne mange og samtidig klarer å hevde seg helt i toppen av 4. divisjon.

Nå tar begge lagene «juleferie», men de skal bli spennende å følge begge lag når serien starter opp igjen på nyåret.

Kampen Florø 2 – Jotun kan du sjå her.
Andre omgang av kampen Florø 3 – Jotun kan du sjå her.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

Florø 3 i Time Out.

Begge kampene ble ledet av dommerne Sara Linea Nesse og Sondre Espeland Ellingsen.

Flott sier både til Florø2 og Florø3 over Jotun i dag.

Florø 2 kjørte på og gav seg ikke før dommeren blåste for full tid og det stod 38-19 til Florø.

I sekretariatet satt det andre gode handballspelarar: Berenice Halvorsen, June M Solheim og Tiril G Langedal

De tre 2003-jentene Una Søreide Charbaut, Thea Celine Røed Haukås og Ida-Kristin Agledal Strømsøy debutere på seniorlaget.