Miniturneringer er et stort og viktig arrangement som denne helgen ble arrangert på Sandane for Sone 1 (Nordfjord), i Aurland for Sone 3 (Sogn) og i Florø for Sone 1 (Sunnfjord)

Florø SK Handball var således vertskap for minirunde for Jenter og Gutter 8 år. SF – 2011 – høst – Sone 2 (Sunnfjord) håndballsesongen 2019/2020 på Florø Idrettssenter i dag.

Ansvaret for planlegging og gjennomføring var Weronika Kinn Breidvik og Lill Therese Strømmen Kristiansen med flere.

Det var et yrende liv fra kl 11:00 til 15:00 med lag fra Dale, Høyang, Førde, Jølster, Eikefjord, Gaular, Askvoll/Holmedal og Florø, der det ble spilt hele 25 kamper (10 for gutter og 15 for jenter).

Vi fikk se masse flott håndball og som sagt en oppvisning i håndballens verdier: Begeistring, Innsatsvilje, Respekt og fair Play.

Det var veldig kjekt at så mange spillere og lag kunne komme helt til Florø i dette «griseværet» og delta, dette vitner om at det jobbes godt med de yngste i hele Sunnfjord og at vær ikke er en hindring.

Det var våre nye dommere: Odin Tonheim, Elias Bjerck, Magnus Østvik, Alfred Hillersøy, Rasmus Svarstad, Sander Vike, Lasse Klocke, Even Havnen, Vebjørn Wefring, Joakim Skåre og Oscar Reksten, fra G16-laget som tok dommerjobben denne helgen, og de hadde en stødig hånd både som rettledere og dommere.

I kiosken var det masse god og sunn mat slik at både liten og stor fikk påfyll både av søtt og salt.

Det var også veldig kjekt å se at det var godt med publikum som hadde funnet veien til Florø Idrettssenter og miniturneringen.

Hørt på tribunen i dag: Den ene: «Hvem er det som spiller i denne kampen? Den andre: «Vet ikke helt, de ene laget er grønne og det andre er blå» Den tredje: «De blå er: STOLT og KRY»

Tusen takk til alle spillere, dommere, trenere, støttespillere, foreldre som gjorde denne miniturneringen til en flott dag med håndball.

En spesiell takk til Weronika Kinn Breidvik, Lill Therese Strømmen Kristiansen med flere for et flott planlagt og gjennomført arrangement: BZ Job Well Done.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

Foto: Elisabeth Østvik og Cecilia Molander