Rett fra romjulscup i håndball til vakt på romjulsrock på Haavebua.

 

Nesten like sikkert som «Kjippen» på nyttårsaften så arrangerer Florø SK Handball «Romjuls Cup» og Florø Rockeklubb «Romjuls Rock» med Pegasus på Haavebua.

For 5. året på rad støtter vi Florø Rockeklubb med vakter og garderobe slik at både publikum, husvert, arrangør og musikere får en flott kveld med levende musikk i godt lag med venner.

Sedvanen tro var det «Herrelaget» som stilte som vakt og garderobe. Men da seniorturneringen i «Romjuls Cup» og «Romjuls Rock» kom på samme dag ble det travelt for Joakim Larsen, Gabriel Staveteig, Henning Mettens, Axel Gjørøy, Johannes Gjøringbø, Magnus Helland, Ådne Vinda, Jonas Frøyen, Odin Bruflot Tonheim, Lasse Klocke og Vebjørn Wefring.

Mange av dem hadde vært på jobb hele dagen, drog rett i hallen på Romjuls Cup for deretter å stille på Haavbua kl 2100 og jobb frem til ca. kl 0300, rett og slett en fantastisk innsats.

Denne innsatsen underbygger og styrker vårt omdømme som en klubb som ønsker «å bli bedre og det gir vi oss ikke på».

Å være vakt og ha ansvar for garderobe er ingen enkel jobb, men gutta var påskrudd fra første stund og jobbet jevnt og godt (som i en håndballkamp) hele kvelden og både gjester, husvert, Florø Rockeklubb og bandet Pegasus gav gutta terningkast 6 for utførelsen.

En spesiell takk til Ådne Vinda som stiller selv om han bor i Førde men en time å kjøre hver vei.

BZ (Job Well Done) til gutta fra «Herrelaget».