G16 tok med 2 poeng til Florø

G16 dro til Sandane i dag for å spille mot Gloppen. Sist disse lagene møttes ble det en seier til hver. Guttene har ikke spilt kamp siden november, så det var en gjeng med spillesugne gutter i dag.

Kampen startet jevnt med et knapt overtak til Florø gjennom hele første omgang. Pauseresultatet var 14-10 til Florø. Vi ble enige i pausen at vi skulle være litt mer offensive og på hugget i forsvar i andre omgang. Gloppen var litt usikre i pasningsspillet så det kunne vi utnytte, snappe ballen og få noen enkle mål.

Første 15 min av andre omgang var veldig bra og vil lykkes med taktikken. På det meste var vi oppe i 9 måls ledelse. Siste 10 min ble preget av dårlige avslutninger og slapt forsvarspill. Men guttene sikret inn seieren på 32-29. Med bedre uttelling på sjansene og fokus i forsvar kunne vi vunnet dette med 10-15 mål. Men vi er jevnt over fornøyd med kampen og 2 bortepoeng. Nesten alle på Florø tegnet seg på scoringslisten. Toppscorer ble Sander Vike med 10 flotte mål.

Bjørn Wefring, trenar G16 Florø SK Handball

Kampen kan du se her:  SolidSport

Foto: Cecilia Molander

G16-laget

Alfred Hillersøy «in action»

Guttene har ikke spilt kamp siden november, så det var en gjeng med spillesugne gutter i dag.