Både Florø og Sogndal spiller med kniven på strupen

Tirsdag 4. februar kl 20:00 tar Florø sitt damelag i 3. divisjon imot Sogndal på Florø idrettssenter i en kamp der: «Florø og Sogndal spiller med kniven på strupen».

For begge lag som rykket opp en divisjon, fra 4. divisjon i fjor, handler det om å vinne for å berge plassen i 3. divisjon.

Florø ligger på 11. plass med 8 poeng etter 14 kamper med 4 seire og 10 tap, Sogndal ligger på 12. plass med 0 poeng etter 15 kamper med 15 tap.

Men både Florø og Sogndal har vist at de i lange perioder kan spille jevnt og bedre enn motstanderen men dessverre ender det med stang ut.

Sogndal er faktisk mye bedre enn tabellsituasjonen tilsier. De har 3. divisjon sin suverent beste toppscorer i Jeanette Johannessen med 130 mål (9,3 i snitt), mer enn dobbelt så mye som mye som Florø sin beste som er Selma Førde med 62 mål (4,4 i snitt).

Men til tross av at Florø gikk på to sure tap mot hhv Bjørnar og Kjøkkelvik (som begge kjemper om opprykk til 2. divisjon) i helgen, viste Florø i lange perioder at de kunne holde et høyt nivå.

Vi tror selvsagt på seier mot Sogndal, men det kommer til å bli en så tett kamp at det hele kan bli avgjort av støtten fra publikum.

Damene trenger støtten så LIK, DEL, MØT OPP og STØTT laget i en meget viktig kamp mot Sogndal.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

Kampen vises og på SolidSport