Ein siger og eit tap for Florø 3, damer

Eg er sååå stolt over, og glad i denne gjengen her😁😍 Vi reiser til dobbeltkamp mot Vik og Syril med 2 innbyttere, og bare 3 bakspelarar🙈

Likevel spelar vi ein super forsvarskamp, og ein god andre omgang mot Vik. Vi taper kampen 18-14, men vinner andre omgang 9-7. 😁💪 Tiril Gotteberg setter 5 fra høgre ving, og blir kampens toppskårer.  👏👏👏👏

Litt slitne, men klare for ein ny kamp, kjem vi til Leikanger. Der startar kampen med frimerke på ein spelar, og det held dei fram med stort sett heile kampen. Tiril må spele back ein god del, og dei klarer å få til godt spel 👏👏  Forsvaret er kjempebra, og Line Natvik står kjempebra bakerst. Vi vinner 25-18 😁

Heidi Kjerpeset og Charlotte Kinn Breidvik tar mykje ansvar, og skårer 8 og 7 mål👏👏

Helen Skjærli, med gode skudd på vingen, Jeanett Bareksten, med mange gode oppspill og innspill, og Kamilla Bjørnset skårer og lager mange straffer. Og ho høyrde vi begge kampane: Jaaaaaaaaa!!!!

Silje Johannesen er likevel dagens helt i mine auge😍 Vi plukker ho opp etter nattevakt i Førde. Ho spelar to kampar med maks innsats heile veien, og 3 mål i andre kamp👏👏👏 Ho søv så mykje ho klarer i bilen, og så satt vi ho av igjen i Førde til ny nattevakt.   🙈😍👏👏👏👏

Takk for en laaang, men herlig dag med dåkke damer😁😁😁😍😍 Og takk til mamma, Gerd Sissel, som er med oss på alle kamper, og noterer statistikken 😅😘😘

 

Weronika Kinn Breidvik, spelande trenar for damelaget Florø 3.