Tirsdag 12. mai var vi samlet til avskjedsfest i klubbhuset for Hákon og Friða. Etter to år som hovedtrener i Florø SK Handball drar Hákon, Friða og resten av familien tilbake til Island og nye «eventyr». Hákon skal være hovedtrener for den Islandske klubben Grótta Handbolti og Friða skal starte med etterutdanning.

En dyktig arrangementskomite hadde sørget for god mat fra «To Kokker», kaker fra eget kjøkken, at det var flott oppdekket, alle «Koronaregler» ble fulgt og at det var en god plan for gjennomføringen med taler, gaver og bilder.

Hákon har vært en meget dyktig, energisk, inspirerende og godt likt trener av både spillere, oppmenn, foreldre, trenere så det var mange som ville være med på avskjedsfesten.

Dessverre måtte det settes en grense på 50 deltagere så da ble det seniorlagene i 3. divisjon, noen oppmenn, noen trenere og utvalgte gjester som deltok.

Spillere, Eva, Olav og Jorunn holdt gode og varme taler som alle underbygger det at vi har satt veldig stor pris på Hákon og hans familie. Og selvsagt vanket det diverse gaver som underbygget dette budskapet.

Hákon takket selvsagt på en meget god måte og sa at han og hans familie hadde hatt to gode år i Florø og klubben. At han ville savne spillere, klubben, byen og menneskene der og sa at vi alle var hjertelig velkommen til Island.

En avskjedsfest er både glede og sorg også denne. Men det var godt å ha en arena der en kan få kose seg sammen med god mat og drikke, være åpne og ærlige.

Dessverre kunne ikke undertegnede delta og vil derfor herved si følgende:

Tusen takk for din innsats for Florø SK Handball Hákon og tusen takk Friða for at du har vært med på å støtte dette felles prosjektet deres om å dra fra kjente og kjære på Island til Norge og Florø for 2 års siden for å leve og arbeide her. Jeg vet at det har vært mange som har satt pris på dere og deres barn ikke minst og at dere har fått en plass i manges hjerter her.

Når dere forhåpentligvis leser dette er det er dere trygt tilbake til Island for å ta fatt på nye eventyr i livene deres. Vi ønsker dere lykke til på Island og vil be dere på vegne klubben og overbringe en varm hilsen fra oss til deres foreldre og søsken.

Hákon Hermannsson Bridde: BRAVO ZULU (Job Well Done) som betyr: Outstanding performance.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball