,

Tilbake til Handballen

Kamp mellom Florø og Eikefjord i G2010-klassen

Denne helgens skulle lag fra Florø SK Handball spilt totalt 23 kamper hjemme og borte. Det endte med 21 der ca. 2/3 ble avviklet i Florø enten på Florø Idrettssenter eller i Florahallen.

Kampen mellom Florø og Eikefjord i G2010-klassen kan være et eksempel. Opprinnelig skulle begge lagene vært i Dale i dag og spilt kamper mot Dale, Jølster og hverandre. Men selv om dette var den første kampdagen uten «Covid-19» restriksjoner, er det mange ting som ikke går helt som planlagt når det er over ca. 18 mnd. siden sist så Dale og Jølster klarte rett å slett ikke å stille lag.

Derfor ble kampen mellom Florø og Eikefjord flyttet til Florø og avviklet der. Med god mobilisering klarte Florø å stille med hele 9 spillere og Eikefjord 7, der en av dem var en jente.

Tilbake til Håndballen

En ting er å ha nok spillere på et lag, men så var det drakter og riktig nummer på spillerstallen som må være oppdatert i det elektroniske kampsystemet. Kjørelister, biler, sjåfører og spillere skal koordineres for dem som skal spille bortekamp, og bare det å finne en hall en ikke har vært i før kan bli en spennende utfordring.

Kamper i egne haller skal ha kiosk, varer og betalingssystem. Merking av garderober, kampvært, sekretariat med kontroll på tavle og LIVE-oppdatering er heller ikke lett å huske hvordan en gjorde det sist. Ingen kamp uten dommer sies det, så hvor er denne? Heldigvis finnes det alltid en løsning.

Både Florø G2010, mange av våre andre lag og for den del i lag og klubber over hele Norge, har en ofte de samme utfordringen nå i starten.

Men det er dette vi har gledet oss til, at spillere og foreldre skal tilbake til håndballen og kunne spille kamper mot naboen.

Florø – Eikefjord G2010.

Det var stor glede å spore både hos spillere, trenere og foreldre på tribunen. Men nå var det stor bane for første gang og hele 2 x 20 min omganger. Trenere til Eikefjord, Marco Schaarschmidt, tok på seg dommeroppgaven og sikret at Fair Play ble praktisert på en god måte.

Det var to dyktig lag som gav alt både fremover og bakover på banen. Det var godt lagspill som resulterte i mange flotte mål. De viste oss mellom annet vingoverganger, hoppskudd, finter, kontringer, godt forsvar og flinke målvakter som hadde flere flotte redninger.

Da kampen var over var det å takke for kampen og Marco inviterte begge lagene til en liten straffekonkurranse. Så var det det sedvanlige lagbilde og denne gang av begge lag samtidig.

Begge lag ønsker seg flere spillere

Begge lag ønsker seg flere spillere og spesielt da de begge skal delta på Vestkyst Cup i Florø som gjennomføres helgen 8-10 oktober.

I Eikefjord er det trening hver tirsdag fra 18:00 til 19:00 i flerbrukshallen ved Eikefjord skole og trenerne kan kontaktes som følger:

 

I Florø er det trening på Florø Idrettssenter hver mandag fra 19:00 til 20:00 og i Florahallen hver onsdag fra onsdag fra 15:30 til 16:30 og trenerne kan kontaktes som følger:

  • Trine Vokuhl Havn, tlf: 91742035
  • Olaug Holme, tlf: 99155457

Morten Mortensen, leiar for Florø SK Handball