Debutantene markerte seg i «hengekampen» mellom Årstad 2 – Florø i 3. divisjon Kvinner.

Florø drog til Bergen i dag tidlig for å spille en «hengekamp» mellom Årstad2 – Florø i 3. div kvinner i Haukelandshallen.

Det var et ungt lag med fire debutanter fra J06: Amanda Sofia Fernandes Hallstensen, Ine Steindal

Et ungt lag
Videre var Ane Kroppan Knapstad også fra J06-gruppa, men hun debuterte forrige kamp. Ellers var
det 3 jenter fra J05 (17 år) og 3 som var noe eldre. Men alt i alt et meget ungt lag som møtte et langt mer erfarent Årstad 2.

Første omgang
Årstad kom godt i gang og ledet 3-0 etter 3 min, men Florø reduserte raskt til 3-2. Nærmere enn dette kom ikke Florø for Årstad 2 holdt trykket oppe og økte ledelsen gjennom hele 1. omgang til det stod 16-11 til pause.

Andre omgang
Årstad 2 kom godt i gang og etter 2 min ledet de 18-11 (7 mål). Nå fikk Florø en god periode og etter 5 min var resultatet 19-15 (4 mål) og Florø var inne i kampen igjen. Så kom en lang periode der Florø sakte men sikkert knappet inn Årstad 2 sin ledelse og etter 20 min var stillingen 26-25 til
Årstad 2. 10 min igjen og Florø var i siget, vi øynet en seier.
Nærmere enn dette kom ikke Florø for Årstad 2 fikk en god periode og kampen endte 30-28.

30-28 et godt resultat
Jentene hadde lave skuldre, gjorde sitt beste og fikk et overraskende godt resultat. Alle utespillerne (minus en) kom på scoringslisten. 06-jentene markerte seg på en meget fin måte, selv det for de fleste var debuten på seniornivå og endatil 3. div.
Dette var selvsagt en lagseier med et resultat som gir håp om fremgang på de resterende
kampene i serien og ikke minst neste sesong.

Ine Steindal Solheim-Olsen, debutant og toppscorer
Ine fylte 16 år tirsdag 5. april og fikk sin debut i dagens kamp mot Årstad 2 i dag, 4 dager senere.
Hun er en ung og talentfull spiller som har markert seg både på J15-laget, J16 Bringlaget, regionale
samlinger, bylagssamlinger mm.
Hun hadde i dag 7 spillemål og satte 3 straffer så regnskapet i debuten ble hele 10 mål.

Fekk nettopp vite at 3 minutter inn i kampen slog Ine 4 tenner laus og så vridde seg den eine feil vei. Den har de tatt ut og satt inn igjen. No har dei jobba 1 timme og 45 minutter med den…  Det blødde bra.  Det ender mest sannsynligvis med fleire rotfyllinger. En skikkelig tøffing!