,

Kjøkkelvik slo hardt tilbake mot Florø

 

Herrelaget til Florø tok imot Kjøkkelvik på Florø idrettssenter lørdag etter å slått dem på deres egen hjemmebane Olsvikhallen 26 – 21 for knappe 3 uker siden. I dag slo Kjøkkelvik hardt tilbake.

 

Første omgang

Kampen var jevn store deler av første omgang og Kjøkkelvik ledet 9 – 8 etter drøye 20 minutter. Men Kjøkkelvik hadde mer presisjon både i angrep og forsvar og kunne gå til pause med ledelse 14 – 10.

 

Andre omgang

Pausen hadde gjort Kjøkkelvik godt og de startet som er rakett og vant de 10 første minuttene: 8 – 1 og de ledet 22 – 11. Resten av omgangen kunne Kjøkkelvik slippe litt opp uten at det var noen fare og vant fortjent 29 – 16.

 

Dia sin kommentar

Vi spiller etter omstendigheten en fin 1. omgang, men mister lidt hode på slutten. Glemmer i starten av 2. omgang, at Kjøkkelvik har hvilt seg og fyldt på batteriene i pausen, så de kom med full utblåsning. Vi tar ikke høyde nok på bakspillerne og er mindre flinke å hjelpe hverandre i forsvar, så keeper får dårlige arbeidsbetingelser. I angrep har vi mindre fornuftige valg, uskarpe avslutninger, taper de første 10 minuttene 1-8 og taper dermed og kampen.

 

Kjøkkelvik og nivået i 4. divisjon.

Kjøkkelvik gikk med dagens seier opp på 3. plass på tabellen og har los på andre plassen og opprykk til 3. divisjon. Florø ligger utsatt til på nest siste plass med 3 seriekamper igjen og kan rykke ned i 5. divisjon.

Dette viser at 4. divisjon består av lag som varierer i prestasjoner og vekselvis slår hverandre. Men resultatet i dag viste at det er forskjell på opprykk og nedrykkskandidat, dessverre.

 

Tid for en sluttspurt

Nå er det 4 uker til neste seriekamp, det gir tid for en sluttspurt. For om en fortsatt skal spille i 4. divisjon neste år, må en nok plukke noen poeng i de resterende 3 kampene, og det er jo mulig.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball