Florø 2 tok sin fjerde strake seier da de slo Førde 2 søndag.

Florø 2 tok imot et revansjesugent Førde 2-lag i dag etter at Florø for 12 dager siden hadde vunnet det første oppgjøret mellom dem.

Da kampen startet gikk faktisk Førde rett i angrep og etter knappe 3 min ledet de 2-0. Men Florø fikk summet seg, utliknet, kom i føringen og drog i fra. Selv om Hákon rullerte godt på sine 12 spillere beholdt Florø føringen i kampen og kunne gå til pause med ledelse 14-10.

I andre omgang fortsatte Florø presset men Førde sine jenter ville også ha et ord med i laget. De kjempet godt og spesielt linjespilleren Sandra Strand, med sine 8 mål totalt, hold Førde godt inn i kampen til det stod 22-18 etter drøye 18 min, kunne Førde vinne?

Men Florø jentene hadde et ekstra gir og med 8 utespillere på scoringslista, anført av Mari Hestenes og Berenice Halvorsen med 8 mål hver, kjørte de på i de siste 12 min til dommeren blåste av kampen og Florø hadde vunnet 29-19.

Førde

Førde var sugen på revansj og viste progresjon siden sist og vil bli et lag å regne med videre i serien. Det var spesielt kjekt å se den dyktige 2002-jenta Oda Lambrechts tilbake på parketten. Hun var i fjor en del av en stor og god J02 gruppa som dessverre har tatt seg en lang pause «foreløpig».

Det er viktig for håndballen både i Sunnfjord og fylket for øvrig at klubber som Førde har et andrelag som kan fange opp og utvikle de nest beste.

Fjerde strake seier.

Etter en litt ruskete start har Florø 2 nå tatt 4 strake seire og lagt seg på andre plass på tabellen. Selv om de også i dag hadde et visst forbedringspotensial mht fokus, presisjon og det å juble for scoringer og gode prestasjoner, så jobbes det godt både som lag og enkeltindivider.

Hadde det vært kåring av banens beste i dag hadde nok Berenice vært en het kandidat. Måten hun uredd og kontant stopper eller forstyrrer motstanderen både i etablert angrep og på kontringer, er et eksempel til etterfølgelse. I tillegg var hun som vanlig også effektiv både i angrep og på kontringer.

Med fire strake seire ser vi konturen av et lag som antakelig vil kjempe i toppen av 4. divisjon i Sogn og Fjordane. Det skal bli spennende å følge laget videre for laget spiller bare bedre og bedre for hver kamp.

Neste kamp er hjemme mot Vik søndag 1. desember, og vi gleder oss allerede.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

Med fire strake seire ser vi konturen av et lag som antakelig vil kjempe i toppen av 4. divisjon i Sogn og Fjordane.

Eit flott team som satt i sekretariatet.

Førde var sugen på revansj og viste progresjon siden sist og vil bli et lag å regne med videre i serien.