Herrene til Florø er tilbake på vinnersporet etter seier mot Gloppen

Etter 3 strake tap på de siste 3 kampene var det et spent Florølag som drog til Sandane i dag for å møte det gamle storlaget Gloppen i 3. divisjon herrer.

Kampen startet jevnt med et lite Florø overtak før Gloppen seg ifra. Etter drøye 15 min på stillingen 7 – 4 til Gloppen tok Florø time – out, noe måtte justeres.

Men det måtte kjempes for langt fra alt stemt for Florø. I flg. Hákon Hermansson Bridde var det målvakt Axel Andre Brendø Gjørøy som holdt laget inn i kampen slik at en kunne gå til pause med Gloppen-ledelse 11 – 10.

Andre omgang ble en lang og hard drakamp. Florø løper mer, spillet går raskere og målvakt Joakim Espeseth Larsen står godt. Da Gabriel Staveteig førte Florø opp i ledelse 19-18 med en flott scoring og etter ca. 18:30 tok Gloppen time – out. Kampen bølget videre og da Gloppen reduserte til 22 – 22 etter ca. 27:30 ble vi urolige.

Men det var unødvendig for laget tok en sluttspurt med Gabriel Staveteig i støtet med til sammen 9 scoringer, så da dommeren blåste for full tid hadde Florø vunnet 25-22.

I tillegg til begge målvaktene og Gabriel sin gode innsats trakk Hákon frem Odin Tonheim sin gode jobb på høyre vingen.

Hákon oppsummerte kampen som følger: «Dette var en lagseier og det er godt å være tilbake på vinnersporet».

Neste kamp for herrene er hjemme mot Eid fredag 24. januar og mot BI søndag 26. januar.

Florø er i siget så ikke gå glipp av disse to kampene.

 

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball