,

Viktig seier for damelaget – borte mot Stryn –

 

Viktig kamp
Florø 1 sitt damelag i  4. divisjon møtte Stryn på deres hjemmebane – Stynehallen, i dag. Florø gjør det godt, men måtte vinne i dag for å henge med i toppen av serien.

Fra et «LIVE» perspektiv
Florø kom godt i gang og etter drøye 18 minutter ledet de 10 – 7. Men Stryn kom tilbake og kunne gå til pause med ledelse: 15-14.
I andre omgang starta Florø bra og etter drøye 15 min ledet de 20 – 15. Men Stryn kom tilbake og det ble noen spennende sluttminutter før dommeren blåste for full tid og seier til Florø 29 -28.

Fra et lagleder perspektiv
Anya Margreta Skylv Midjord og Nina Johanne Kråkenes var lagleder A og B i dag, der Anya oppsummer som følger:
«Hadde tak på kampen men marginene gikk Stryns vei. Kommer flott foran – begge omganger – men falder for langt tilbake i forsvar – blir for flate. Brenner kanskje for mykje selv om vi får 29 mål. Unge spillere blir kanskje for utålmodige av å stå lenge i forsvar – Stryn fikk ofte lov å spille lange angrep. Stryn spilte nærmest en hel undertalls periode i et angrep. Bra de klarte å holde hode kalt til slutt – Stryn fikk straffe med 10 sek igjen – et tvilsomt straffe.
Kantspillerne hadde god uttelling i dag

Status tabell
Florø klatret med seier mot Stryn opp på 3. plass på tabellen med 12 poeng på 7 kamper. Syril ligger som nr 2 med 16 poeng på 11 kamper og Sogndal som nr 1 med 20 poeng på 11 kamper. De vil nok bli kampene innbyrdes mellom disse tre lagene som vil avgjøre hvilket lag som vinner serien og dermed blir kvalifisert til kamp om opprykk til 3. divisjon.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

Foto: Anya Midjord