Kjøkkelvik ble for sterke for Florø damene.

Etter et forsmedelig tap hjemme mot Bjørnar for tre uker siden har Hákon og jentene fokusert på kampen mot Kjøkkelvik, trent hardt og godt for å reise kjerringa.

Men det skulle ikke bli noen lett jobb. Kjøkkelvik kom til Florø med mye selvtillit etter å ha slått Sogndal hele 30-17 dagen før.

Kampen startet forsiktig for begge lag og etter drøye 8 min var stillingen 5-4 til Kjøkkelvik. Like etter fikk Florø en spiller utvist og Kjøkkelvik utnyttet denne til å øke ledelsen til 8-4 og Hákon tok da time out 11:42, var det mulig å snu dette?

Men da spillet ble satt i gang igjen vartet Kjøkkelvik og med meget god håndball og seg i fra sakte men sikkert, Florø derimot fikk ikke spillet til å flyte og gjorde mer feil enn normalt. Til pause ledet Kjøkkelvik hele 18-9, dette var ikke bra.

Selv om Florø kom mer med i spillet i andre omgang fortatte Kjøkkelvik med meget god håndball og økte ledelsen ytterligere.

Berenice Halvorsen fikk mer spilletid i andre omgang og bidrog til å inspirere laget både med kontant forsvarsspill og flotte scoringer i angrep.

Dette var ikke nok mot Kjøkkelvik som bare malte på og gav seg ikke før dommeren blåste og det stod 33-20 på tavla. Kjøkkelvik hadde vunnet begge sine kamper med 13 mål og kunne begi seg på hjemveien etter en fin helg.

Både Hákon og jentene hadde fått seg noe å tenke på. Kampen som skulle løfte laget ut av nedrykksstriden ved å reise kjerringa, endte med et meget solid tap.

Kjøkkelvik hadde vartet opp med meget flott håndball som ifg. Hákon var det beste han hadde sett så langt i sesongen. Florø fikk ikke flyt i spillet, gjorde mye feil, virket ukonsentrert og det ble mye stang ut.

Berenice Halvorsen (5 mål) ble kåret til Florø sin beste spiller og Erika Løvaas (7 mål) ble Kjøkkelvik sin beste.

Nå er det bare å riste av seg skuffelsen og bruke neste uke effektivt. Onsdag spiller «utviklingslaget» Florø 2 i 4. divisjon mot Førde 2 og allerede neste søndag, 10. november, tar Florø imot NHHI på Florø Idrettssenter.

Klarer Florø å ta «samling i bunnen» og løfte i flokk, kan det bli en spennende kamp mot NHHI.

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

«Banens beste spiller» presenteres av: Svanøy havbruk AS, Svanøy røykeri AS og Skaar Norway AS

Florø møtte Kjøkkelvik som spillte en meget god håndball.

Erika Løvaas fikk «Optimum ludio ludius»-prisen i Kjøkkelviks lag.

Berenice Halvorsen blev valgt til «Optimum ludio ludius» (banens beste spiller) i Florøs lag.

«Banens beste spillere»: Berenice Halvorsen, Florø, og Erika Løvaas, Kjøkkelvik.