,

Fire florøspillere og en trener er klar for Bylagsturneringen i Stavanger i helgen 22 – 23 april –

Sander Guddal, Ragna Solheim, Linnea Kjerpeset og Leonora Ytreland er med som spillere og Dia Midjord er med som en av trenerne/laglederne
 
Lagene til NHF Region Vest heter Bergen og Florø
I mange år mønstret regionen bare et lag og det het Bergen. Men for noen år siden ble turneringen utvidet med to lag fra hver region, og lagene ble hetende Bergen og Førde. Men nytt av året er at lagene heter nå Bergen og Florø, både for gutt- og jentelaget.
 
Det er 6 regioner i Norge 
Hver av de 6 regioner stiller med hhv 2 gutte- og 2 jentelag hver, så til sammen 12 jente- og guttelag i 15-årsklassen konkurrere i den tradisjonsrike Bylagsturneringen. Dette er et NM for Bylag med de beste spillerne hva hver region i Norge,
 
Spillere fra Gloppen og Dale er også med
Kristina Hjelle og Erik Gloppestad Solberg, begge Gloppen, og Haldor Vårdal, Dale, er og med. Til sammen 7 spillere er ganske bra, men det bør være et mål for klubbene i gamle Sogn og Fjordane, at dette tallet kan øke noe i de nærmeste årene.
 
Laget og medspillere
Vi er stolt og glad for at vi har spillere som er tatt up på Bylagsturnering. Forutsetningene for hver enkelt, ligger i trening og kamptilbud med sitt eget lag og sine egne medspillere og trenere.
Så spillerne representerer både medspillerne, laget, klubben og NHF Region Vest
 
Litt kult med Florø
Det at et av lagene heter Florø er litt kult selv om spillerene spiller både på Florø og Bergen. Men ser en på puljeoppsettet så skal Florø spille i J.04 mot Oslo og Stavanger og Florø spille i G 01 mot Elverum og Kristiansand, litt kult rett og slett.
 
Gratulerer og lykke til
Vi gratulerer med uttaket og ønsker samtlige lykke til på Bylagsturneringen.
Her finn du turneringssida:
BYLAG J-15
BYLAG G-15
Morten Mortensen, leiar for Florø SK Handball