Avslutting for 3. divisjon i Framohallen /

Lørdag var det avslutting for 3. divisjon i Framohallen i Bergen med påfølgende avsluttningsfest med galla på Scandic hotell Ørnen i Bergen.
 
Allerede før siste serierunde var det klart.
Vi ville ende nest sist i 3. divisjon og må ta den tunge veien tilbake til 4. divisjon neste år.
 
Denne gangen ble vi med på festen.
Av ulike grunner har vi hverken med vårt dame- eller herrelag, når de har vært i 3. divisjon, deltatt på denne avslutningfesten tidligere, det var vi denne gangen.
Denne gang var våre spillere og lagledere sammen med 400 spillere, lagledere og dommere fra andre klubber og gjorde avslutningen til en flott fest.
 
Florø SK Handball vant prisen for årets arrangør kvinner.
Alle jentene på laget stilte på scenen og tok imot prisen der Sanne Sund Hauge takket på vegne av klubben/foreldregruppa. Dette er en pris som henger høyt og vi er veldig glade for det arbeidet som spesielt Eli Kristin H. Pedersen, LinnTuri Kalgraff Svardal og foreldregruppa sammen med JobbPartner har gjort ifm arrangementene rundt lagets hjemmekamper.
 
Ex. florøspillere utmerket seg på «all-star»-lagene
Andrea Dolve Ellingsrud – Sotra – Venstre bakspiller var på all star laget for kvinner, Jacob Aven – Årstad – bakspiller venstre og Anders Strømmen – Årstad – linjespiller var på all star laget for menn.
 
Ellers fra gamle Sogn og Fjordane
  • Årets arrangør menn: Eid
  • Årets toppscorer menn ( 193 mål) : Ørjan Horne Sundal – Gloppen
  • Årets trenerteam menn: Gloppen v Ørjan Horne Sundal, Jørgen Aagaard Arnestad og Sander Elvebakk Nesdal
Gratulerer til Os og Åsane 
  • Årets vinner 3 divisjon herrer: Åsane 2
  • Årets vinner 3 divisjon kvinner: Os 
Vi skal komme tilbake
Vi har nå både herrelaget og damelaget i 4. divisjon neste år. Men målet er at begge lag skal tilbake i 3. divisjon og markere oss både med spillere, lag, trenere og som klubb.
Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball