Idrettsglede, en oppvisning i Fair Play og en dash av Halloween

 

Florø SK Handball var vertskap for en full runde i Rema 1000 TH-serien ungdom /voksne for sone 1, 2 og 3 på Florø Idrettssenter lørdag 30. oktober.
Ruth-Sølvi Helland og Charlotte Kinn Breidvik med flere hadde skapt en flott «Halloween»-ramme rundt hele arrangementet for å markere glede over første kamprunde for TH-lagene siden Covid-19 og nasjonale smitteverntiltak satte en stopper for dette for ca 1,5 år siden.

Charlotte og Ruth-Sølvi

 

Godt å møte gode venner
Spillere, trenere og støttespillere på Dale/Fjaler, Skavøypoll, Førde United og Florø United er jo gode venner som har spilt og reist sammen i flere år og nå kunne slippe jubelen og glede løs over å møtes og kunne spille kamp igjen.

Florø United og Førde United

 

 
God støtte fra regionen, støttespillere og publikum
Når en kom inn på Florø Idrettssenter var det ingen tvil om at «Halloween» skapte rammen rundt arrangementet. Spillere, trenere, publikum og endog kiosken med både mat drikke og personell var pyntet og malt. God støtte fra regionen og veldig mange støttespillere rundt Florø United skal ha all ære for at dette ble en verdig markering av at en lang periode med restriksjoner er over og at endelig var det håndball igjen. Det var godt med publikum og alle prestasjoner på banen fikk en solid og velfortjent respons fra tribunen.

Kaker i forskjellige fasongar…

… muffins og anna godt…

… kunne man kjøpe i kiosken.

Florø idrettssenter var flott pynta i «Halloween-drakt»

 

Idrettsglede og en oppvisning i Fair Play.
Når 4 lag møtes i TH-serien så er det en ekte idrettsglede som berører oss alle. Det er glede og jubel over gode skudd, redninger og scoringer. Det er fair play i ordets rette forstand som kan stå som et symbol på idrettsglede. Mangler motstanderen noen spillere, ja da lånes det fra de andre lagene. Så dermed blir alle kampene spilt og mange spillere får flere kamper enn først tenkt.

 

En gledelig vekst i antall TH-lag
Det er nå fire TH-lag i gamle Sogn og Fjordane. Det blir da mulig å spille kamper uten at en tar den lange turen til Bergen for ofte. Selv om fire lag er veldig bra håper vi at flere klubber vil vurdere å starte opp med egne lag. Når en opplever den støtten som dette arrangementet fikk i dag, og den idrettsglede og fair play som utøverne viser, så er ikke Florø SK Handball i tvil om at dette er et veldig viktig tilbud som underbygger vår og NHF sin visjon «Håndball for alle».

 

Tusen takk.
Tusen takk til alle dere som bidro til at «gjenåpningen» av TH-serien ble en veldig flott og god markering. BZ (Job Well Done).

 

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

 

Alle foto: Cecilia Molander