Alltid en spenning når Florø møter Dale i J2006 – J15 år

Alltid en spenning når Florø møter Dale i J2006 – J15 år.

 

Florø reiste til Dale for å møte Dale sitt J15-årslag i Fjalerhallen tirsdagskveld. To lag som har knivet tett med hverandre i mange år om å være best i «fylket».

 

J15-årsserien i SF

Dessverre består serien bare av 5 lag, Dale, Stryn, Eid, Florø2 og Florø1. De vil spille trippel serie før sesongen er avgjort og det blir kåret en «kretsmester».

 

Første møte på to år.

To lag som hadde knivet tett med hverandre i mange år skulle møte hverandre i første seriekamp på to år. Dale hadde meldt på sin hjemmeside: «Florø 1 er nok det sterkaste laget i serien, så her trenger J15 støtte frå publikum. Kom på kamp !!» Oppfordringen virket for det var godt med publikum i Fjalerhallen tirsdag kveld og skaper alltid en god ramme rundt kampen.

 

Så var vi endelig i gang

Florø startet best og etter drøye 5 minutter ledet de 5-0. Men Dale slo tilbake og jobbet seg opp i ryggen på Florø til det stod 8-7 til Florø etter drøye 18 minutter.

Då fikk Florø, anført av Ine Steindal Solheim-Olsen, en god periode og kunne gå til pause med ledelsen 13-8.

 

Ville ledelsen holde?

Svaret kom ganske raskt for Florø malte bare videre, som de hadde avsluttet første omgang, og økte ledelsen sakte men sikkert. Nesten alle utespillerne kom på scoringslisten som Thea Kalgraff Svardal toppet med 9 scoringer (6 av dem i andre omgang). Da dommeren blåste for full tid stod det 33-15 til Florø og veien hjem opplevdes både lysere og kortere.

 

Gode spillere og gode venner

Dale viste styrke da de hentet inn igjen Florø sin store ledelse i første omgang. Men i andre omgang ble Florø for sterke for Dale denne gangen.  Det var godt å møtes igjen etter to års avbrekk. Spillerne har alltid hatt en god tone seg imellom og er gode venner. De samarbeider når de kan og konkurrerer når de må.

 

Alltid en spenning

Det var jentene fra Florø sin kveld i Fjalerhallen så Dale sin vurdering om at: «Florø 1 er nok det sterkaste laget i serien» ble i alle fall riktig i denne gangen.

Men lagene skal møtes to ganger til og det vil alltid være spenning når de møtes. Men med seier 33-15 til Florø fikk en igjen for hardt arbeid og mye trening/terping og veien hjem opplevdes både lysere og kortere.

 

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball

Foto: Tor Solheim-Olsen, trenar