G14 med to seiere borte mot Stryn i dag – .

G14 med to seiere borte mot Stryn i dag.

Det var knyttet stor spenning til Florø 1 og Florø 2 sine kamper mot Stryn i Strynehallen i regionsserien for G14 A02 SF i dag. Første oppgjør på hjemmebane hadde endt med knepent tap for Florø 2: 18 – 19 mot Stryn og en knepen seier for Florø 1: 20 – 18 mot Stryn.

 

Florø 2 – Stryn

Det var guttene til Stryn som kom best i gang og tok føringen, men Florø tok seg sammen og etter ca 8 minutter var det likt: 6 – 6. Det fortsatte å være meget jevnt og da det var ca 4:30 igjen av første omgang stod det 10 – 10.

De siste minuttene før pause hadde Florø føringen og da dommeren blåste for halv tid stod det 12 – 11 til Florø.

Florø kom best i gang etter pausen, men Stryn slo tilbake og ledet 18 – 17 etter knappe 10 minutter – skulle seieren glippe? Florø tok seg sammen igjen og fikk en god periode, og etter ca 14:30 ledet Florø 20 – 18.

Men guttene fra Stryn gav ikke opp og med 1:30  igjen reduserte de til 21 – 22. Det ble en tøff og spennende avsluttning der Florø red stormen av og kunne juble for en knepen seier 22 – 21 da dommeren blåste for full tid.

 

Florø 1 – Stryn

Det var igjen guttene fra Stryn som kom best i gang , men Florø fulgte tett på og da dommeren blåste for full tid i første omgang sto det uavgjort 8 – 8.

I andre omgang fulgte lagene hverandre tett, men guttene fra Stryn merket nok at de hadde en kamp i beina. Florø seg ifra og etter 8:20 ledet de 15 – 10.

Guttene fra Stryn kjempet hardt, men Florø var i siget og da dommeren blåste for full tid stod det 22 – 15 til Florø og de kunne slippe jubelen løs.

 

Serie og tabell.

G14 A02 SF består av 7 lag som, foruten Florø og Stryn, består av: Gloppen, Eid, Dale/Askvoll og Holmedal og Årdalstangen. Til sammenlikning er det 14 lag fordelt på to serier i Hordaland, så 7 lag i SF er faktisk ganske bra.

Etter dagens kamper topper Florø 2 tabellen med Florø 1 som nummer 2 med samme poengsum men med litt dårligere målforskjell. Men laga skal spille trippelserie så guttene fra Stryn kan få sin revansje 11. og 12. mars da de møter Florø 1 og Florø 2 igjen.

 

Trenerne var veldig fornøyde.

Å holde to jevngode lag i sving og kunne dra til Stryn med hele 16 spillere er imponerende. Trenerne Vibeke Mowatt og Ole Bernt Reed Solheim var både lettet og fornøyd med to seire i dag mot et god Styne lag.

Det var to meget tette kamper som ble avgjort med en meget god kollektiv innsats fra samtlige spillere.

 

Tusen takk til Stryn med flere

Tusen takk til guttene fra Stryn for to jevne kamper, det er hva en blir bedre av. Tusen takk dommerne Vanessa Leftwich og Jan Erik Odden for solid kampledelse (som vanlig). Og ikke minst tusen takk til Stryn IL handball som arrangør/vertskap for at rammene rundt kampene var meget gode (som vanlig)

Og tusen takk til guttene og BZ (Job Well Done). Vi er stolte – vær stolt selv også

Morten Mortensen, leiar Florø SK Handball